Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16-17 éves pasik miért teszi ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves pasik miért teszi ezt?

Figyelt kérdés
szóval... a 17éves pasik teljesen átpártoltak a 14éves kics pic.sákra. legalábbis ezt tapasztalom. nem vagyok csúnya( nem egobol mondom) de egy 17éves pasi se próbálkozik be. mindig a 14éves csajok élveznek elönyt...:S miért? okay a szex, de....
2010. jún. 7. 13:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
17F vagyok és kivétel
2010. jún. 7. 15:04
 22/38 anonim ***** válasza:

na igen azokra mennek, de nem is keresnek komoly kapcsolatot....

17 évesen nem a 17 évesek közt fogsz komoly társat találni, akivel lehet sétálni, mozizni, vacsorázni, és nem csak egy gyors cumira megy át hozzád (mint hallom némelyektől a környezetemben is :S)

mit nem adnék egy csajér aki nem csak kihasznál nem csak féltékennyé akarja velem tenni a pasiját nem csak a hiuságát akarja simogattatni azzal hogy bejön nekem... hanem őszintén tudna szeretni... és én ezt viszonozhatnám neki...

20/f

2010. jún. 7. 15:46
 23/38 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogyha találkozol egy 14 évessel, egyből ez jön le, "biztos ez is csake gy kis ribi" és ha így áll hozzá a környezet, nem tök mindegy, hogy úgy nézik r*bancnak, ha tényleg az, vagy úgy hogyha nem.

Nem szabad általánosítani, hiszen jól tudjuk, hogy mindig akadnak olyanok, akik mások. Ismerd meg, és ne nézd le, ennyi az egész lényege!

van olyan 17 éves srác, aki rá sem mer nézni a korabelire, mert az él a köztudatban, hogy a 17 éves lányok csak a pénzes, felnőtt férfiakra pályáznak.

Nem mondom, hogy nem vagyok előitéletes, de jó lenne, ha megpróbálnánk tenni ellene.

Azért teszik, mert nekik már bejött, járt utat a járatlanért el ne hagyj.

2010. jún. 7. 15:54
 24/38 anonim ***** válasza:

Azért a 14 évesekre buknak, mert azok manapság könnyen kaphatóak a szexre. Így ha futó kalandra vágyik egy tizenéves pasi, az inkább a 14 évesek körében keresgél.

Majd ha komoly kapcsolatot akarnak, akkor saját korosztályban fognak szétnézni.

2010. jún. 7. 16:44
 25/38 A kérdező kommentje:

köszi í válaszokat.:D

és örülök neki hogy nem csak 2 szóba válaszoltatok, hanem kifejtettétek a véleményeteket.:D kérek még.:D

2010. jún. 7. 17:24
 26/38 anonim ***** válasza:
Én is 1-2 14-15 éves barátnőd telefonszámát...mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg kaphatóak e a szexre.
2010. jún. 7. 17:39
 27/38 anonim ***** válasza:
Pontosan azért amiért a 20 éves pasik a 17 éves lányokra hajtanak
2010. jún. 7. 17:43
 28/38 anonim ***** válasza:

Hát én 14 l vok, pasim 17 fiu...és nem gondolunk a sexre...megint csak nem kell általánositani...egyrészt azért van sok ilyen párosítás, mert sokaknak ez optimális korkülönbség, se nem sok se nem kevés,...egy korosztály, enm két generáció...és jó nekik így...:)

de ha neked s ilyen apsi kell, és keresel biztos találsz is!

2010. jún. 7. 18:06
 29/38 A kérdező kommentje:
sajna azt s etapasztalom h a 20éves pasik buknának rám... pedig tavaly én voltam a XYvárosi strand szépe... és egyetlen egy pasim volt még 14éves koromban.
2010. jún. 7. 20:03
 30/38 anonim ***** válasza:
úgy látom itt mindenki el van tévedve. 18/f vagyok és több 13-14 éves csajt is ismerek aki rendszeresen sexel.nem cigányok csak ennek a kornak ez az elvárása :D amúgy másfél éve van bnőm(17 éves) de ha szakítanánk v vmi én is a 14-15 évesekkel kezdenék mertbizony előbb megvan:D és nem kérdeznek feleslegesen sokat :D
2010. jún. 8. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!