Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16-17 éves pasik miért teszi ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves pasik miért teszi ezt?

Figyelt kérdés
szóval... a 17éves pasik teljesen átpártoltak a 14éves kics pic.sákra. legalábbis ezt tapasztalom. nem vagyok csúnya( nem egobol mondom) de egy 17éves pasi se próbálkozik be. mindig a 14éves csajok élveznek elönyt...:S miért? okay a szex, de....
2010. jún. 7. 13:08
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
csak általánosítok nem 10/10 csaj ilyen.. de azt megkockáztatom h 10/7 igen.
2010. jún. 7. 13:18
 12/38 anonim ***** válasza:
Mivel fiú suliba járok, fogalmam sincs, hogy mi megy olyan suliba ahová lányok is járnak...de sztem akkor ellátogatok 1-2be, mert én is szeretnék már normálisan ellenni ezekkel a csajokkal. Nekem ez nem adatott meg...
2010. jún. 7. 13:23
 13/38 anonim ***** válasza:

mert egy 14 éves ribit befűzni sokkal könnyebb, mint egy 17 körüli normálisat. Már, ha olyan létezik, engem az összes eddigi megcsalt/hazudott nekem

19F

2010. jún. 7. 13:26
 14/38 anonim válasza:

A legjobb magyarázat a kérdésedre az ösztön. Egy tapasztaltabb fiúnak mindig könnyebb egy fiatalabb lányt megszereznie, mint egy korabelit.

Ne csüggedj, nem tudom hány éves vagy a kérdésed alapján 16-17 körül - próbálkozz idősebbeknél. 18 < > 22 között keress. (20F)

2010. jún. 7. 13:30
 15/38 A kérdező kommentje:
17 vagyok. és köszi a választ.
2010. jún. 7. 13:31
 16/38 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagyok, de baromira nem így gondolkodom. Miért kezdenék ki 14 éves csajokkal? Folyton cseszegetnek, zaklatnak, de marhára letojom őket. Mit akarnak tőlem? Nem is tudnának velem mit kezdeni...f.aszt is csak képen láttak még. Azt se tudják, hogy kell a másikkal együtt lenni. Akkor miért állnék le velük? Azok a 17-18 éves srácok akik bedőlnek nekik azok hülyék. Lehet valakinek már az szex, hogy a lány megfogja a kukiját...nálam ez még előjáték sem..
2010. jún. 7. 13:36
 17/38 anonim ***** válasza:
Nemtudom, hogy miért kell a 14 éves csajokat lenézni, nem mindegyik olyan amiket írtatok!!!Lassan 15 éves leszek még szűz vagyok normálisan gondolkodok a kapcsolatról is és a szexről is.Nem minden 14 éves lány pi.csa.Volt már barátom és simán lefeküdhettem volna velük, de nem tettem, mert volt eszem.Nekem is sokkal fontosabb, hogy a kapcsolatba legyen törődés,szerelem,kicsi romantika és ilyenek ezek nekem sokkal fontosabbak..úgy hogy vannak kivételek..
2010. jún. 7. 13:47
 18/38 A kérdező kommentje:
és tisztelet a kivételnek. de sajan a kivétel erősíti a szabályt...:S
2010. jún. 7. 13:59
 19/38 anonim ***** válasza:

amúgy igazad van kérdező, mert sok korombeli télleg egy ribi..:S:Ssajnos

de nemtudom, hogy, miért van ez..de jó lenne, ha több normális lenne..

és én is észre vettem, hogy akik könnyen megkaphatóak azok jobban bejönnek a pasiknak..sztem...de van akinél nem igy van ez egyén függő

2010. jún. 7. 14:40
 20/38 anonim ***** válasza:

Errefelé hasonló a helyzet.A tízenéves pitsák és a húszonéves tuc-tuc-os fiatal muffra vágyó apu kocsiával rohangáló trOUgerek.

Csakhogy a dolog 2 oldalú, és ennek a tevékenységnek a tízenéves fiúk és a húszonéves lányok látják a kárát....

Mert ugye ez a koncepció soha nem jöhetne létre,maximum szdsz-es körökben.

Hát a *** anyját mindennek mostmár...

2010. jún. 7. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!