Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan sráccal, aki könyvből tanul csajozós technikákat?
Ja, mert ha könyvből tanul biztos úgy ismerkedik, hogy: "Szia én egy könyvből tanultam csajozni, megiszunk valamit ?"
Magyarul nincs ráírva senkire és aki, így tanulja valószínűleg nem reklámozza.
Nem biztos, hogy egyből észreveszed. Ismerek olyat aki, bár nem könyvből tanulta, de különböző neten fellelhető dolgokból szedte össze a tudását és elég nagy sikerei voltak. Akinek van némi színészi tehetsége az meg tudja játszani magát úgy, hogy azt hiszed ő ilyen és belülről jön. Sok dologtól függ ez, pl. hogy a másik fél mennyire jó emberismerő stb.
Értelme mondjuk nem sok van, max akkor ha az ember csak alkalmi kapcsolatokat keres.
Valahonnan tanulni kellene, nem?
Senki sem akkora zseni, hogy egyből feltalál mindent, amit az emberiség már tud, sem olyan szerencsés, akinek ott megy minden állandóan a szeme előtt.
Valahonnan szerezni kell az információt.
Csak az a kérdés, hogy ezt hogyan használja utána, és mit kezd vele.
En nem lany vagyok, de elegge otthon vagyok ebben a temaban.
Az elso es legfontosabb, hogy mi az amit tanul.
Rengeteg embert lattam aki “konyvbol” tanult csajozni.
A forrasok viszont nagyon nem mindegy, hogy micsoda.
De, meg merem kockaztatni, hogy szinte akarmelyik technika es rutin mukodik!
Az alapelv a “fake it till make it”, vagyis addig gyakorolni, amig az ember at nem veszi azokat a tulajdonsagokat. A szinesz is egy ido utan eggye tud valni a karakterrel, akkor miert ne mukodhetne, ez ismerkedes teren.
A csajozasban egy lenyeges van, jo idoben jo helyen kell lenni!! Pont.
Sose tudhatod, hogy kovetkezo leszolitott lany eppen pont az nap egyedul erzi magat, s ha odamegy egy srac beszelgetni, s kicsit is normalis akkor szivesen randizik vele, mert olyan kedveben van.
A masik, amivel a Pua-t itt azonositani szoktak a bunko, flegma viselkedes. Sajnos van olyan lany, aki pont erre vevo, mert a torodest igy “kapta” otthon, neki ez a szeret-nyelve, ez az amivel azonosulni tud, s a kedves aranyos viselkedessel nem tud mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!