Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi? Most komolyan csoportchaten utasitott vissza?
Rairtam egy lanyra fb-n mert tetszett. Teljesen normalis szoveggel, hogy szia, veletlen adott ki a fb es megtetszettel, lenne kedved ismerkedni? par napig nem valaszolt utana irtam neki h most akkor ez egy nem? aztan bevett vmi csoportbeszelgetesbe masik 5-6 sraccal és ott irta meg nekunk igy egyutt hogy bocs de o nem vevo az ismerkedesre ismerkedjunk egymassal ha mar mind ra irkaltunk sok bennunk ugyis a kozos...
most ez mi?
Ez baromi jó :D
Szegény csajt nem irigylem, gondolom nem ez az 5-6 srác volt az első, aki nyomult volna.
Egyszerre akart mind a hatotokat lepattintani, mert nem akart hatszor ugyan arról beszélni. Ötletes :D
31/f
Társkeresel a facebookon..nem értem, miért vártál kedvességet.
Ha az utcán szólítottad volna meg, egy szavam sem lenne, de a neten vannak direkt társkeresők, mindegyiken többezer nővel, és biztosan többszáz közülük tetszene is neked.
Miért nem ott ismerkedsz?
Ötletes? Inkább paraszt. Rám is sokan szoktak írni, van aki elég hosszú levelet. Szerencsétlen ha már rászánta az idejét, akkor miért aláznám meg??
Ez a csajról mond el sokat. Ha nincs energiája visszaírni akkor ne írjon vissza és az ismerős jelölő, üzenetíró funkciót ki lehet kapcsolni.
Nem képes normálisan kezelni a közeledőket.
Ne vedd magadra, alig van már lány manapság akinek elég intelligenciája van ahhoz, hogy normálisan visszautasítson.
Van a szó nélküli tiltás,
Van az ismerkedés és flörtölés majd 2 nap múlva "kapcsolatban" státusz után szó nélkül üzenettiltás.
Van a "szórakozom vele pár napig, elhitetem, hogy tetszik nekem majd jól megalázom, hogy bottal sem érnék hozzá" utáni tiltás.
Van a nincs egyetlen közös kép fiúval, párkapcsolati státusza egyedülálló majd pár mondat után már a pasijától érkező fenyegető üzenetek utáni tiltás.
Meg van ez, akkor ez most valami új módszer.
Tudod neten nagyon nagy arcuk van a lányoknak. Úgy érzik, hogy bármit megtehetnek, hiszen nem kell szembesülnie semmilyen következménnyel. Ezen az oldalon is megfigyelhető. Élőben viszont már meg sem mernének szólalni, sőt el sem mernének menni egy randira.
Ő dolguk, azt csinálnak amit akarnak, de utána nem kellene csodálkozni, hogy a mai pasik nem az eszükért és a gerincükért szeretik őket pont az ehhez hasonló dolgok és hozzáállásuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!