Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, titeket utasított már vissza fiú?
Mert azon gondolkodtam, hogy aki szép, az elvileg bárkit megkaphat, de mi van, ha valamiért mégsem tetszik a kiszemelt fiúnak.
Szép alatt a csinos, nőies, szimmetrikus arcú lányokat értem, akiket megnéznek a fiúk az utcán.
a szépség relatív
visszautasítani viszont csak azt lehet aki próbálkozik. aki csak hátradől és nem kezdeményez azt nem is tudják visszautasítani.
Márpedig a szép lányok zöme nemigazán kezdeményezős, aki viszont igen, annak vagy komplexusai vannak, vagy bizonyítási vágyai...
egyszer kezdeményeztem, konkrétan nem lettem visszautasítva, mert mikor mondtam neki, hogy nekem tetszik akkor ő elkezdet áradozni, hogy ő mindig ilyen lányt szeretett volna meg bla bal bal, de végül nem lett semmi közöttünk, valamiért mégse jöttünk össze
Lehet, hogy azért, mert én tettem az első lépést és a következőt neki kellett volna, de mégse lépet.
A fene tudja mi játszódott le a fejében.
Hat egy osszejovetelen ismerkedtunk meg, persze lattam, hogy szimpatikus es ezert elkezdtem beszelgetni vele, utana lepten nyomon velem volt. Csomot beszelgettunk, sms eztunk, azt mondta, hogy en vagyok a no, akire mindig is vagyott, sokszor eljott meglatogatni es szinte mindig meglepett valamivel. Aztan egy nap elmentem bulizni es mit lattam?...a srac epp nagyban smarolt valami libaval.
20L
Az ilyen lányokkal az a baj - férfi szemszögből - hogy a vonzó külső elijeszti a pasikat, úgy érezzük néhányan hogy biztos jobb pasit érdemelnek. Mivel gyakran látni hasonló kvalitású pasikkal. Valahol mélyen ezek a lányok is ilyen 10/10es pasira vágynak. Értem ez alatt azokat a pasikat akik sportosak szálkásak határozottak van céljuk az életben stb. Ez meg felébreszti sokunkban a kisebbség komplexust.
Nekem is volt egy ilyen lánnyal dolgom. Rendkívül szép volt, viszont szerény vidám emberközpontú, még gazdag családból is származott már járt mindenhol. Bár mutatott érdeklődést felém, pedig én jó indulattal se vagyok mondható jó pasinak, kicsit mackós stb. De annyira féltem hogy nincs esélyem, hogy biztos talál jobbat, előtte egy focista pasija volt, persze az megcsalta őt ahogy eddig sokan, úgy gondolta én majd rendes leszek. De én meg féltem hogy még sem ez számít neki. Aztán végül hanyagolni kezdtem, mindketten végül mással jöttünk össze.
Nem bánom mert a mostani páromat imádom, és valahogy érzem hogy nem tudtam volna megfelelni neki, más nem azért mert mi szegény családból származunk és mindig bosszantott volna. De azért tény hogy minden pasi ilyenről álmodik, csak van aki megmeri valósítani valaki nem, én gyáva voltam.
22/f
én utasitottam már vissza azért mert nem tudtam,hogy mit is akar igazán tőllem
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!