Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor ezek szerint most még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ezek szerint most még sem jövök be neki?

Figyelt kérdés

Ez volt az előző kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

tegnap beszélgettünk egy kicsit msnen h milyen volt a hétvége stb, erre írta h bulizni volt és utána felvitt magához egy lányt. de nem akar róla beszélni.

Akkor ezekszerint még sem tetszek neki :( Ugye?

2010. jún. 7. 06:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán olvastam el mert KRVÁRA éhes vagyok és nem tudok koncentrálni.

De nekem sokszor mondják a pasik akik össze akarnak jönni velem, hogy így-megy úgy meghúztak egy csajt meg mi volt a buliban meg hogy kivel mennek este vacsorázni stb.

Féltékennyé akar tenni.

Sokszor kiderül, hogy nem is volt igaz vagy elment a csajjal de mégcsak a kezét se fogta meg nemhogy megdugta volna.

Sokáig én se hittem el azt hittem ez a nők sajátja, de a pasik is csinálnak ilyen féltékennyé tevős sz.rságot.

Ha megint ilyet mond légy hűvös és kicsit megbántott. A reakciójából rá fogsz jönni, hogy bejössz neki vagy csak barátként kezel.

Amúgy attól, hogy megfogta a combod nem tuti, hogy össze is akar jönni veled. Mi barátaimmal sokszor fogjuk meg így egymást, nem feltétlenül hordoz szexuális tartalmat.

2010. jún. 7. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez csak egy bunkóság volt a részéről,te most azt érted ezzel?

A srác féltékennyé akar tenni,mert fél,hogy nem jön eléggé be neked. Tegyél ellene,hogy mégegyszer megcsinálja ezt,mutasd ki,hogy törődsz veel,és iagzán érdekel.

2010. jún. 7. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

a mostani pasim is hasonló dolgot eszelt ki...

akkor még nem jártunk csak alakult,de ő nem volt benne biztos hogy én akarok tőle vmit, ezért előttem flörtölgetett egy csajjal, én tiszta ideg lettem és ő ezt látta, aztán otthagyta a csajt és velem foglalkozott hogy mi a bajom meg stb...és elmondta hogy csak féltékennyé akart tenni, hogy megtudja hogy hogyan reagálok...

nem esett vmi jól, de azóta jól megvagyunk, szeretjük egymást :)

szóval lehet hogy ő is csak azért mondta hogy megtudja hogy hogyan reagálsz rá és lehet hogy nem is igaz ez...

de próbáld meg kérdezgetni, és ha mond vmi nagyon gyanús dolgot, akkor eléggé kamu szaga van...

dumáljatok továbbra is és ha nyomul akkor kérdezz rá hogy akkor ez most mi ha más csajt vitt fel este...veled csak játszik?!!?

remélem tudtam vmit segíteni

Lina

2010. jún. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!