Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok arról a nőről aki beadja a derekát egyéjszakásra?
A másik kérdés pedig, lehet e ebből valami több is?
Nem ringyztáttok le őket?
Akkor nem gondolnak róla semmi rosszat, amikor velük történik. Abban az esetben, ha nem, az meg személyiségfüggő lereagálásokat eredményez...
Lehet belőle több? Több éjszakás akár... De ezt szintén nem lehet általánosítva leírni.
Ha előre le van beszélve, hogy nem több akkor nem gondolok semmit. Jól érzem magam és ennyi.
Több is lehet belőle egyébként, ha szexen kívül is jól éreztem magam a társaságában.
Ugyanígy az első randin történő szexszel is. Nem változtat a dolgon semmi, hogy mennyire gondolom komolyan, nem ettől függ.
Ez az amit az itteni csajok kb. soha nem fognak felfogni.
Nem csinálok ebből nagy ügyet, szeretem az olyan lányokat, akik beadják a derekukat, ilyen is kell.
Egy férfinak hatalmas öröm egy egyéjszakás, persze, hogy örülnek az olyan lányoknak, akik kaphatóak rá.
De azért tényleg van egy határ, ami fölött már inkább "élvhajhászásnak" számít, ha a lány tényleg érzi, hogy ez jó lesz, akkor miért ne, de mondjuk ha már tizenvalahányadik lennék a hónapban, akkor én mondanék nemet.
És persze, hogy lehet belőle valami, ha egy hullámhosszon vagyunk és a szex mellett beszélgetni is tudunk, akkor én vevő vagyok többre is.
A nők is szeretnek szexelni, miért ne lehetne egyéjszakás kalandja, ha mindketten csak annyit akarnak? Ettől nem lenne számomra kevesebb a csaj, hogy volt pár ilyenje.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!