Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után két nap telt el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után két nap telt el, hogy nem keres. Facen ismerősök vagyunk, elérhető folyton. Szerintetek kitöröljem?

Figyelt kérdés

Tökéletes randi után

eltűnt,felszívódott. Írtam rá, visszaírt,hogy majd keres. Mégsem tette. Nem tudom ki töröljem-e. Rossz látni,hogy fent van, de nem érdeklem.

2018. febr. 4. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Ja, így már más a helyzet. Ne tapadj rá..jelentkezett, ez a lényeg. És végülis még csak 2 napja volt a randi. Ha további 2 napon belül jelentkezik, akkor oké. Ha nem, akkor kuka. De nehogy ennyitől már letöröld, ne legyél pióca :D
2018. febr. 4. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy betartja a 3 napos "szabályt". Ha azután sem jelentkezik, akkor kuka. Bár nekem fura, mert ha jól éreztem magam a randin és már csók is volt, az egyértelmű, hogy komolyat akarnék a nőtől, szóval akár már aznap este vagy másnap reggel keresném.
2018. febr. 4. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

Mekkora baromság a három napos szabály.

Eddig bárkivel randiztam kb a randi után rögtön írt, hívott. Ott általában lett több randi is.

Viszont ha valaki több nap után ír, valószínűleg több vasat tart a tűzben, és majd a többi után eldönti kit választ, hogyan tovább.

Akit valóban megfogtál, valóban érdekelsz nem vár ennyit, hogy még véletlenül se halassza el a lehetőséget.

A mostani párommal már az első randin megbeszéltük a következő találkozót.

Szerintem simán meggondolta magát a srác, kétlem, hogy te lennél a hibás. Me is agyalj ezen mert legközelebb túlságosan rá stresszelsz.

2018. febr. 5. 00:07
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
En meg varnek 2-3 napot aztan siman törölnem. Megis minek maradnank ismerősök? Hogy lassam, ahogy mas csajjal majd összejön, fotok, stb..?
2018. febr. 5. 00:54
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Lehet csak szerinted volt tökéletes randi. Ha neki is az lett volna, akkor nem intéz el egy félvállas majdkereslekkel.

Ez vagy játszmázás, vagy nem te vagy egyedül nála.

Pár mondatot lehet beszélni anélkül is, hogy egymásra tapadtok. Normális emberek tudnak beszélgetni.

Felszívódás és lerázás esetében letörölném, kit érdekel?

2018. febr. 5. 08:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is törölném.

Nálam is ígéretes randi volt, aztán az, ami Nálad, kérdező.

Én pár nap után töröltem is, pont azért, amit írtak itt többen, hogy utána ki a franc kíváncsi a majdani magánéletére.

A slusszpoén, hogy kb. egy hónap múlva még így is (hogy már nem volt a face ismik között) rám írt, hogy reméli, minden oké velem.

(Gondolom, kidobta, aki mellett mégis letette a voksot, és így már jó lettem volna. De már addigra volt jelöltem:)

2018. febr. 5. 09:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Keresett azóta Kérdező?
2018. febr. 5. 16:44
 18/21 anonim ***** válasza:

A "3" válaszoló fnoman szólva el van tévedve, valami álomvilágban él. Nőként csak annyit raksz bele egy kapcsolatba amit a pasi megelőlegez feléd......gondolom sok tartalmas kapcsolatod lehetett,mert egy tapasztalt férfi ezt max 3-5 randi erejéig vállalja be, utána tudatosan kivár és ha a nő nem veszi észre magát akkor annak annyi.

Ha egy randi után egy pasi nem jelentkezik azt nem kell személyes sértésnek venni, el kell fogadni a döntését és szó nélkül tovább kell állni. Első randi után nem tartoztok egymásnak semmivel, talán még magyarázattal sem. Ha nem akarsz vele többet találkozni, beszélgetni, akkor nyugodtan kitörölheted az ismerősök közül, ezzel nem fogod megbántani, max elüldözni.

Ami a srácot illeti, ha valójában azt ígérte, hogy keresni fog és még sem tette, akkor nincs értelme tovább erőltetni ezt a bontakozó kapcsolatot , mert sajnos nem rajtad járnak a gondolatai.

2018. febr. 5. 16:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18-nak:

"Nőként csak annyit raksz bele egy kapcsolatba amit a pasi megelőlegez feléd......gondolom sok tartalmas kapcsolatod lehetett,mert egy tapasztalt férfi ezt max 3-5 randi erejéig vállalja be, utána tudatosan kivár és ha a nő nem veszi észre magát akkor annak annyi. "

Mit jelent az, hogy "ha a nő nem veszi észre magát"?

Miért gond az, ha a nő CSAK annyit rak bele a kapcsolatba, mint a pasi?

Akkor mire vár a pasi?

Netán a nő kellene, hogy smúzoljon a pasinak?

2018. febr. 5. 17:07
 20/21 A kérdező kommentje:

Azóta sem keresett ennek már 5 napja. Facen nem törölt ki. Instagramon néha rakok fel új történetet, azt mindig megnézi.

Gondolom róla seü hallok

2018. febr. 7. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!