Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után két nap telt el, hogy nem keres. Facen ismerősök vagyunk, elérhető folyton. Szerintetek kitöröljem?
Tökéletes randi után
eltűnt,felszívódott. Írtam rá, visszaírt,hogy majd keres. Mégsem tette. Nem tudom ki töröljem-e. Rossz látni,hogy fent van, de nem érdeklem.
Mit írtál rá? Szerintem amúgy ez hiba volt, meg kellett volna várnod, hogy ő keressen. Ha túl kétségbeesettnek és clingynek tűnsz, az még akkor is elronthatja az egészet, ha tényleg jól érezte magát veled. Hagyd, ha egy héten belül nem keres, töröld, és ne írj rá még egyszer semmiképp.
Number 1 szabály, hogy NEM rakunk többet a kapcsolatba, mint a másik fél. Az elején semmiképp.
Azért írtam rá mert még a randi után hívott,hogy csodás volt az estéje velem stb. Egyébként csak csók volt.
Aztán onnantól semmi,akkor este írtam rá. Azt is írtam,hogy ha meggondolta magát és nem akar ismerkedni nyugodtan mondja meg. Azt irta rá. Nyugi, jelezni fogok. Hát azóta is... :/ Nekem nagyon bejött és én is ezt láttam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!