Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez már szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a baj hogy már sokat csalódtam és megfogadtam magamnak hogy többet nem leszek szerelmes,és azon leszek hogy nem figyelek arra hogy ha csajom lesz h nekem mi a jó,csak arra h neki mi a jó,és boldoggá tegyem!Ezután lett egy alkalmi kapcsolatom,amiben a dugás megvolt,de nem éreztem szeretkezésnek....akkor veszítettem el...és a csajt előtte 4órával ismertem meg....Na de most ez a csaj idősebb nálam kicsivel,régóta ismerem,és mindig bejártam hozzá oda ahol dolgozik eladóként....és tudtam meg egyik alkalommal hogy barátjával szakítottak áés el költözött vissza a szüleihez....azóta 3alkalommal találkoztunk,és a 3.randin szeretkeztünk szőlőhegyben....telefonon,és MSN-en szoktunk beszélgetni,mert mindketten elfoglaltak vagyunk ebben a pár napban....és azt nem tudom hogy vajon szerelmes vagyok -e, ha egyfolytában azon jár az eszem h mi lehet vele,hogy vajon eszébe jutok -e és hogy mit giondol rólam....hogy másra azóta rá se tok nézni csak ő rá.....és úgy érzem ő a legfontosabb számomra....mindenemet jelenti,és megadnék mindent azért hogy ő szeressen engem!

Szeretném ha ez a dolog összejönne,de félek tőle hogy megint csalódok....srác vagyok de érzékeny,és nagyon öösssze tok törni:(

Kérlek írjon mindenki hogy szerinte szerelem -e ez amit érzek,vagy csak az miatt érzem mert vele szeretkeztem.......Köszi előre is!

Továűbbi szép napot!

Sziasztok

2010. jún. 6. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ez nagyon szerelemnek tünik!:)Mindíg rá gondolsz,az jár a fejedben vajon ő gondol-e rád,lassan másra nem is nagyon tudsz gondolni.Mi lenne ha nem szerelem?:)De igazán neked kell érezned!
2010. jún. 6. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szűz vok, szal nemtom h azért mert vele szeretkeztél-e, de én szeretkezés nélkül is ilyeneket érzek, ha szerelmes vok. És én is megfogadtam, h nem leszek többet szerelmes, mert eddig 2szer voltam nagyon szerelmes és 2szer átb*asztak, de rájöttem, h ez nem eldöntés kérdése. 15/L
2010. jún. 6. 22:24
 3/5 anonim válasza:
Szerintem nem ismered elég hosszú ideje ahhoz,hogy az érzelmeid valósak legyenek. Úgy értem, lehet, hogy nem belé vagy szerelmes,sokkal inkább egy általad elképzelt valakibe,akit akár Ő is megtestesíthetne. Szerintem próbáld jobban megismerni, és ha még akkor is ugyanezt érzed,akkor nagy a valószínűsége,hogy szerelmes vagy =) De a puding próbája az evés,ugyebár...
2010. jún. 6. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindeggyőtök válaszát,mind hasznosnak találtam!Nagy segítség volt ez számomra,mert nagyon össze vagyok zavarodva!Köszönöm hogy szántatok időt arra hogy elolvassátok ezt a regényem:)És azt hogy arra is időt szántatok hogy válaszoljatok nekem!Szép napot mindenkinek,és aki bármit szeretne írni még,nagy örömmel várom!Szép napot!

Sziasztok!

2010. jún. 6. 23:28
 5/5 anonim válasza:

szerintem ez a szeretkezés miatt van.

ha szerelem lenne akkor már odajött volna hozzád

2010. jún. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!