Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gondolkodtál már azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodtál már azon, hogy rólad kérdeznek?

Figyelt kérdés
Értsd ezalatt a bejövök neki?, hogy szólítsam le? típusú kérdéseket. Hasonló eset, ellenkező nemmel. Soha nem fordult meg a fejedben, hogy mi van, ha ez pont ő? Vagy hogy rólad szól-e a kérdés?
2010. jún. 6. 21:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

szerintem ezt csak én mondom egy pasiról.. fordítva biztos nem. :'( mivel nem tetszek senkinek.

15/L

2010. jún. 6. 21:52
 2/24 anonim ***** válasza:
nem igazán értem ezt a kérdést....
2010. jún. 6. 21:53
 3/24 anonim ***** válasza:
Én nem gondolkodtam még ilyenen.
2010. jún. 6. 21:54
 4/24 anonim ***** válasza:

Igen, bennem megfordult már a gondolat egy párszor, mikor elolvastam a címkérdéseket, de általában, mikor elolvasom a részletezést is, miután rákattintottam, mindig találok kizárótényezőket, amikből rájövök, hogy nem én vagyok a kérdésekben.

Ha találnék ilyet biztosan, szerintem élőben beszélnék a kérdezővel.

2010. jún. 6. 21:55
 5/24 anonim ***** válasza:
44%

Hajaj xD Bár nemtudom mennyire bizalomkeltő, ha valaki pont itt kér tanácsot hozzám :D Szinte már rgtön mínuszponttal indít, mert az ideálom képébe nem férnek bele az ilyen oldalak e célra történő felhasználása xD

18/F

2010. jún. 6. 22:02
 6/24 anonim ***** válasza:

Nem, még soha. Mivel idősebb is vagyok már, mint akik ezeket a leszólítós kérdéseket írják így abszolút nem. Ez inkább tizenéves korban ennyire "elterjedt".

Bezzeg ha olyan kérdést látnék, hogy "Hogyan közelítsem meg ezt a nőt?" Akkor felkapnám a fejem :D:D

2010. jún. 6. 22:09
 7/24 anonim ***** válasza:

egyszer egy csaj leírt egy szituációt, és esküszöm, a mai napig az van bennem, hogy rólam szól... azt biztosra tudom, hogy látogatója/hozzászólója ennek az oldalnak (de ő nem tudja, hogy én igen :D )

valószínűleg sose fogom megtudni, mert egyből letagadná, de azért furdal a kíváncsiság... :D más kérdés, hogy alaposan lebunkózott :D

2010. jún. 6. 22:11
 8/24 anonim ***** válasza:
az a legdurvább mikor rólad szól a kérdés és magadról adsz tanácsot :)
2010. jún. 6. 22:11
 9/24 anonim ***** válasza:

"szerintem ezt csak én mondom egy pasiról.. fordítva biztos nem. :'( mivel nem tetszek senkinek. "

Én is pont így gondolom:D

20f

2010. jún. 6. 22:26
 10/24 anonim ***** válasza:
Igen, többször előfordult már. :) De mindig kiderült, hogy nem rólam van szó. :DDD
2010. jún. 6. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!