Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat kérdeznék: Milyen a tökéletes első randi?
Üdv! 17 éves srác vagyok, eléggé humoros, vagy szórakozott, de ugyanakkor figyelmes és ténylegesen udvarias. Ezt csak azért, h lássátok kinek válaszoltok :D
Csajokat kérdeznék, hogy szerintetek mi kell a tökéletes első randihoz? Az érdekelne, hogy ti nektek milyen lenne az álomrandi, hova mennétek, mit csinálnátok, a srác milyen cselekedete jó pont és mit ajánlatos kerülni? Az eddigi első randijaim nem voltak rosszak, de szeretném, ha a következő hölgyemény egy módfelett élvezetes és emlékezetes randevúra jönne. A válaszokat előre is köszönöm ;)
én az első randimon csókolóztam a barátommal... de szerintem NE moziba vagy ilyen helyekre menjetek hanem otthon vagy valami romantikus helyen legyen a randi... ha otthon, akkor romantikus zene, talán vacsora, romantikus fények :) ha sétáltok az is jó, mert tudtok beszélgetni :)
remélem segítettem! 13/L
Egy romantikus kora esti séta nyáron pl. a Budai várnegyedben, fagyizással egybekötve szerintem a legjobb randi lehet :)
Akik nem szeretnek romantikázni, azoknak ideális lehet egy bowlingozás, biliárdozás, ott még akkor is lehet beszélni, ha beállt a kínos csend -a játékról :) Ha minden jól alakult, utána egy kis süti, vagy üdítő még belefér :)
Én szeretek kérdezgetni beszélgetés közben, de ha túl sokat beszél a fiú, az már idegesítő. Kérdezzen ő is bátran, mutassa ki, hogy érdeklem. Legyen előzékeny, és nevetessen meg. 22/L
volt már jópár első randim...moziban,szorakozóhelyen,kávézóban amit kocsma követett,séta,amibe csatlakoztak a pasi hülye haverjai,és még sosrolhatnám
amire sztem mindig emlékezni fogok,az lassan 3 éve volt,este 9 tali a kolim előtt,és hajnalig csak beszélgettünk,(közben "meglettem mentve" egy nagy póktól meg egy kutyától is:D),semmi "extra",de mégis jól éreztem magam,végre egy pasi,aki nem akart se elráncigálni sehova,se megmutatni hogy ő húdeeltud kápráztatni...(máig vele vagyok)
huszonéves lány
A tökéletes randi olyan, hogy nem öntöm le magam, nem eszem le a fehér nadrágom, nem tüsszentek teli szájjal...:D
Nem hiszem, hogy ilyen létezik. Én nagyon vágyom egy erdei tisztáson rendezett piknikre. De moziba ne vigyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!