Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányokat kérdeznék: Milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Captain Frájer kérdése:

Lányokat kérdeznék: Milyen a tökéletes első randi?

Figyelt kérdés

Üdv! 17 éves srác vagyok, eléggé humoros, vagy szórakozott, de ugyanakkor figyelmes és ténylegesen udvarias. Ezt csak azért, h lássátok kinek válaszoltok :D

Csajokat kérdeznék, hogy szerintetek mi kell a tökéletes első randihoz? Az érdekelne, hogy ti nektek milyen lenne az álomrandi, hova mennétek, mit csinálnátok, a srác milyen cselekedete jó pont és mit ajánlatos kerülni? Az eddigi első randijaim nem voltak rosszak, de szeretném, ha a következő hölgyemény egy módfelett élvezetes és emlékezetes randevúra jönne. A válaszokat előre is köszönöm ;)

2010. febr. 16. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne:)
2010. febr. 16. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kijelenteni, hogy "ilyen egy tökéletes első randi". Van jó randi és rossz is. Akkor "tökéletes", ha még évek multán is visszaemlékszik rá, hogy "de romantikus/szép/jó volt az a randi". Törekedj arra, hogy mindketten jól érezzétek magatok. A hangsúly azon van, hogy mindketten.
2010. febr. 16. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen jó hangulat, és sose legyen kínos csend. Ne beszélgessetek az előző kapcsolataitokról, és ne szidd az exedet, mert nekem az jutna eszembe, hogy majd rólam is ezeket mondaná. A helyszínnek olyat képzelek el, ahol nincs sok ember, és nyugodtan lehet beszélgetni. Ha beültök valahova, és van lehetőséged hívd meg. Bár én nem venném zokon ha nem így történne. Rózsát vinni meg ilyesmiket, szerintem túlzás első randira. Az udvariasság nagyon fontos. Húzd ki a székét, engedd előre az ajtóban,. Én nagyon jó néven venném ha hazakísérnének.
2010. febr. 16. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

én az első randimon csókolóztam a barátommal... de szerintem NE moziba vagy ilyen helyekre menjetek hanem otthon vagy valami romantikus helyen legyen a randi... ha otthon, akkor romantikus zene, talán vacsora, romantikus fények :) ha sétáltok az is jó, mert tudtok beszélgetni :)

remélem segítettem! 13/L

2010. febr. 16. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy romantikus kora esti séta nyáron pl. a Budai várnegyedben, fagyizással egybekötve szerintem a legjobb randi lehet :)

Akik nem szeretnek romantikázni, azoknak ideális lehet egy bowlingozás, biliárdozás, ott még akkor is lehet beszélni, ha beállt a kínos csend -a játékról :) Ha minden jól alakult, utána egy kis süti, vagy üdítő még belefér :)

Én szeretek kérdezgetni beszélgetés közben, de ha túl sokat beszél a fiú, az már idegesítő. Kérdezzen ő is bátran, mutassa ki, hogy érdeklem. Legyen előzékeny, és nevetessen meg. 22/L

2010. febr. 16. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
13 éves ribanc szakértői válaszok is képviseltetik magukat
2010. febr. 16. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Fiú vagyok és rájöttem a titokra.. Maradj csöndbe.. És csak OK-z..
2010. febr. 16. 21:27
 8/11 anonim válasza:
79%
tökéletes randi..háát...17 évesen így nekem..én pl nem szeretem még annyira a túlzásba vitt romantikázást.szóval egy Duna parti séta...hát én inkább a biliárdot választanám...ugyanúgy tudunk beszélgetni,azzal nincs gond.Szeretem ha felenged a srác,szval ha ő is stresszel akkor énis fogok:D:D.Amúgy meg imádom ha egy kicsit hülye..szval fiúk,engedjétek el magatokat...ha úgy nem tetszel egy lánynak akkor ne is foglalkozz vele..17/Ł
2010. febr. 16. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

volt már jópár első randim...moziban,szorakozóhelyen,kávézóban amit kocsma követett,séta,amibe csatlakoztak a pasi hülye haverjai,és még sosrolhatnám

amire sztem mindig emlékezni fogok,az lassan 3 éve volt,este 9 tali a kolim előtt,és hajnalig csak beszélgettünk,(közben "meglettem mentve" egy nagy póktól meg egy kutyától is:D),semmi "extra",de mégis jól éreztem magam,végre egy pasi,aki nem akart se elráncigálni sehova,se megmutatni hogy ő húdeeltud kápráztatni...(máig vele vagyok)

huszonéves lány

2010. febr. 17. 07:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A tökéletes randi olyan, hogy nem öntöm le magam, nem eszem le a fehér nadrágom, nem tüsszentek teli szájjal...:D

Nem hiszem, hogy ilyen létezik. Én nagyon vágyom egy erdei tisztáson rendezett piknikre. De moziba ne vigyen.

2010. febr. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!