Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Etikátlan, ha összejövök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etikátlan, ha összejövök a volt tanárommal?

Figyelt kérdés

Konzulensem volt, egy éve végeztem, szóval már rég nem a tanárom.

Mire végeztem, már annyira átlátszó dolgokkal kerestük egymást, csak összefussunk.

Azóta is érdekes a viszonyunk, "randizunk", együtt töltöttük az estét pl, ugyan nem feküdtünk le, rém türelmes. Ugyanakkor bennem van a félsz, hogy mégiscsak a tanárom volt, és nem kéne belemenni, és így is túlléptünk egy határt.

Csak túl aggódom, vagy jogosan aggódom, mert ez is etikátlan. Valaki volt ilyen helyzetben?

2018. febr. 3. 19:57
1 2
 1/11 Gál Zoé ***** válasza:
100%
Nem etikátlan.
2018. febr. 3. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kezdeményezz-HA nincs senkije.
2018. febr. 3. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A volt a lényeg. Már nem álltok semmilyen függőségi viszonyba. Simán, két ember.
2018. febr. 3. 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincs senkije, vagyis olyan furán én vagyok. Csak testiség nincs köztünk, bár a puszik édesen egyre közelebb kerülnek a számhoz, amikor köszönünk. Egy éve tart ez. Egymásnál- egymással töltünk sok időt
2018. febr. 3. 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha konzulensed volt akkor feltételezem egyetemi tanárról van szó, viszonylag kis korkülönbséggel, nem a 18 éves diáklány és az 50 éves házas matektanár esetéről. Semmi etikátlan nincs benne, a szakmai kapcsolatotok rég végetért.
2018. febr. 3. 21:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom ledobni magamról a régi szerepem, hogy a diákja voltam. És tényleg élvezni vele az életet.
2018. febr. 3. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem etikátlan.

Furcsállom, hogy egy év alatt csak a pusziig jutottatok.Azért két felnőtt ember között akik vonzódnak egymáshoz ez nagyon ritka.

2018. febr. 4. 08:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem sürgeti.

Ha már az első lesz.

Külső szemlélőnek úgy tűnhetünk, mint két kisiskolás, akik már a copf húzogatásról leszokott, de a következő szinttől még félnek.

Ő sem került még ilyen helyzetbe, hogy egy diákja felkeltette a figyelmét, de talán ezért is tudunk felhőtlenül ismerkedni.

2018. febr. 4. 10:35
 9/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. febr. 4. 11:32
 10/11 A kérdező kommentje:

23/35

De ez miért számít?

Ha zavarná, hogy így állunk egymással, már rég elment volna, elküldött volna.

Nem?

2018. febr. 4. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!