Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a manóba lehet, hogy minden fiú akivel összejövök, mellettem kivirágzik és becsajozik?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mi ismerkedünk, találkozunk, lefekszünk, túl jó minden, még az is lehet, hogy a fiúnak eddig önértékelési problémái voltak, vagy csalódása, de a velem való szextől és az én imádatomtól már kiskirálynak érzi magát és megismer egy másik lányt. Akkor most én hozom helyre ezeket a fiukat, hogy hirtelen ovek a vilag és máris kacsingatnak. Vagy egyszeruen velem annyira jo minden, hogy attol mar menekulni kell, mert mar evek utan ilyet is hallottam vissza, hogy annyira jo volt, hogy feltem, hogy en fogok serulni.... Es persze eltelik egy kis ido, az uj ismeretseg hamar elavul nekik es ujra nalam kopogtatnak, csak rendszerint kesore..2015. szept. 2. 20:11
1/8 anonim válasza:
mert önbizalmat adsz nekik meg tudod ha van valakid jobban fox kelleni a csajoknak már tapasztaltam ezt a dolgot
2/8 anonim válasza:
Fenét..olyanokkal jössz össze akiknek csak szexre kellesz de előadják a gyámoltalan lúzert.
Közben meg más csajokat is zűznek.
Habigy van ahogy mondod akkor te olyan vagy mint a kabalapasi.Akkor én is lefeküdnék veled...
3/8 anonim válasza:
ha ekkora energiáid vannak, miért nem írsz oktatóanyagot nyuszi srácoknak? milliomos lennél ejj
4/8 anonim válasza:
Egyszer jártam így. Azóta még csak szóba sem állok önbizalomhiányos srácokkal. Az illető meg is mondta, hogy visszaadtam az önbizalmát, úgyhogy most már hódítani akar... aztarohadt :D
5/8 anonim válasza:
Én nagyon önbizalomhiányos vagyok és önértékelési problémáim is vannak. Gyámoltalan is vagyok. A szívem darabokra tört. Őszinte szeretere vágyom.
Dugunk??
6/8 anonim válasza:
Egyszerű a képlet:mindig olyanokat fogsz ki,akik csak szexelni akarnak veled,és amikor rád unnak,akkor elindulnak vadászni.Minden más csak körítés.Tök mindegy,miket dumálnak beléd,egyszerűen csak kihasználnak,te meg hagyod,mert mindent elhiszel.Más körökben kéne keresgélned.
7/8 anonim válasza:
Keress egy szerelmes természetű srácot:) na az ha belédzúg, azután tojik más lányokra. Bár a papucsoskodását majd el kell valahogy tűrnöd.
8/8 anonim válasza:
#7, attól, hogy egy pasi szerelmesebb típus, még nem biztos hogy papucs is.
Ez két külön dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!