Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez minek a jele szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minek a jele szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki elkezdet felém sétálni ránéztem elmosójodot és lehajtotta a fejét aztán megkérdzeszte hogy mitcsinálok én meg mondtam hogy a matekházit:D
2010. jún. 6. 16:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Magyar, Francia, Angol, Orosz
2010. jún. 6. 16:56
 22/28 A kérdező kommentje:
csak úgy elmondom csak a hülyék adnak hülye választ
2010. jún. 6. 16:58
 23/28 A kérdező kommentje:
És én is idiota vagyok mert ilyen hülyékel foglalkozom apropó te sem írsz helyesen
2010. jún. 6. 16:59
 24/28 anonim válasza:
yo tambien hablo muy bien el espanol.... és sikerült magyarul is megtanulnom, hál' Isten, szóval mielőtt ilyen idióta kérdéseket raksz fel, tanulj meg írni... gyökér! =D
2010. jún. 6. 17:31
 25/28 A kérdező kommentje:

kedves válaszoló(gyökér)

Figyej már oda nyelvtanórán!egy kérést tettem fel nem többet miért írsz többes számban,a második leírtál egy mondatott spanyolul nem nagy szám!Én is tudok mondani vagy 30 mondatott japánul mégsem tudok japánul Magyarázd meg mi volt idota kérdés? bejövök neki vagy nem ez volt a kérés és leírtam a körülményeket azt kész

2010. jún. 6. 17:39
 26/28 A kérdező kommentje:
és ha olyan jól beszélsz spanyolul beszélgesünk a politikáról;)
2010. jún. 6. 17:42
 27/28 anonim válasza:
nekem egyáltalán nemtetszik fuj:D
2010. jún. 6. 18:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Nemtom, h miért kell vkit ennyire lehordani a helyesírásért. Ez csak az kérdező baja, h nem tud normálisan írni, meg lehet érteni a kérdést. Engem az tud nagyon idegesíteni, ha beszólogatnak a kérdezőnek a helyesírásért. Na ezt le kellett írnom. Jah és én is tok bármilyen nyelven, ha beírom a webfordítóba a szöveget amit le akarok fordítani.

Na visszatérve a kérdésedre, ez attól is függ h máskor h viselkedett veled. Én is szoktam mosolyogni oszttársakra, ha másolják a leckémet, és szoktam nekik szólni h siessenek, mert jön a tanár. xD Mondjuk akk is rámosolygok a leckeíróra, ha nem az én leckémet írja...:D

Szal, ha csak ennyi volt, akk semmit se jelent.

15/L

2010. jún. 6. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!