Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez minek a jele szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minek a jele szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki elkezdet felém sétálni ránéztem elmosójodot és lehajtotta a fejét aztán megkérdzeszte hogy mitcsinálok én meg mondtam hogy a matekházit:D
2010. jún. 6. 16:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
Én is 5 mp alatt írom amit írok, de azt annak köszönhetem hogy gépírásra jártam. Mégis helyesen írok bass-zameg.
2010. jún. 6. 16:38
 12/28 A kérdező kommentje:

Én meg msn-ezek.

És mivan akkor? semi.enyi.

Ha meg valami nem tetszik akkor nézmás valaki kérdését azt kész:)

Melesleg káronkodni nem szép dolog :P

2010. jún. 6. 16:41
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
Ebből is látszik hogy nincs igazi életed, hogy MSNezel. Káromkodni természetes, és nem hagyom abba a baszogatásodat, mert most ma te vagy a soron, és te nyerted meg az 1 napos baszogatást.
2010. jún. 6. 16:43
 14/28 A kérdező kommentje:

Amúgy három nyelven beszélek folyékonyan angol spanyol, meg magyart

eből a legjóbban spanyolul mert 12 évet éltem spanyolba és azzért költöztünk magyar országra mert édesanyám magyar de még akcentussal beszélem és sokat szoktam hibázni ez van:D

2010. jún. 6. 16:45
 15/28 anonim ***** válasza:
Én csak 4 nyelvet beszélek, és 10 évet éltem Párizsban... most akkor én is kurv@nagy májer lehetek.. de mégis tudok helyesen írni. Ez van.
2010. jún. 6. 16:48
 16/28 A kérdező kommentje:

"egyhonapos baszogatás "

Te Én most nyomonkövetem ezt mert az én kérdésem de ki az a csicska aki a gyakorikérdések.hu-n elveszi a helyet a normásis válaszoloktól na kinek nincs igazi élette most élőben úgy megvernélekXD

2010. jún. 6. 16:50
 17/28 anonim ***** válasza:

akkor segítek: elmosójodot helyesen elmosolyodott.

Az elírások nem számítanak,de ez bántó hiba.

A kérdésedre a válasz, hogy semmit sem jelent

2010. jún. 6. 16:51
 18/28 A kérdező kommentje:

na és mi az a négy nyelv?

amúgy meg viccesen szánalmas lehetsz ha még mindig ezt a kérdést olvasod és válaszolszXD

2010. jún. 6. 16:53
 19/28 A kérdező kommentje:
16:51-es köszönöm szépen leírtad a hibámat és kíjavítottad ezt értékelem és a választ is köszönöm
2010. jún. 6. 16:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Vigyázz meg is tudnál verni.. 15 éves gyerek.. hagyjuk már amúgy is minek ilyen kérdéseket feltenni? Mindenki tudja, hogy CSAK hülye válaszokat fog kapni. De várjál leírom hogy te is értsd: Míndenkíí tuggya hogy csak hűje válasszokkat fogg kapni.
2010. jún. 6. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!