Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rz minek a jele? Kezdek éretté válni?
22f vagyok és eddig nem volt bnőm. De mostanában egyre többet gondolkodom azon hogy hogy lehetne barátnőm,mert kezdem azt érezni hogy nagyon hiányzik mellölem vlki akit szerethetek és szeretnék vkihez tartozni..Alapból félénkebb visszahuzodóbb és nehezen ismerkedös tipus vagyok.. Ez az érettség jele lenne, bár külsöre nem vagyok vlmi férfias..hogy változtathatok ezen?
Kort és nemet is
Hát egyszer mindenkiben kialakul az az érzés, hogy szüksége van valakire. Az, hogy félénkebb ember vagy ezzel semmi baj nincs, nem mindenkinek jön be ezek az egoista, menőző idióták, akik hangoskodnak, azt hiszik, hogy mindenféle dologban jobbak mint a többi ember (kritikámból láthatod, h én kerülöm az ilyen embereket)...
De azért mert elöntött ez az érzés, ne fuss át helyből a szomszéd lányhoz, hanem keress valakit aki tetszik :)
19/n
Én is pontosan így érzek, mint ha üres lennék. Lehet hogy ez az érettség jele, de akkor én valszeg elég korán érő vagyok
16/F
ha 17nek nézel ki kezdj fiatallal és akkor tuti nem lesz para, nekem se volt még bnőm, de most szerzek mindent beleadok elhatároztam, ha beledöglök is lesz egy csókom még a 18as karikám előtt!!!!!
Ha félénk vagy pörgesd fel magad energiaitallal, és igyál egy felest is hogy kicsit émelyedj, próbálkozz. Ha ezzel se sikerül vagy 3-4 éven belül még mindig ott van a speed végső megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!