Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy derítsem ki, hogy bejövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, hogy bejövök e egy srácnak, akit még csak egy hete ismerek?

Figyelt kérdés
15L
2010. jún. 6. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
őőő...megkérdezed tőle?
2010. jún. 6. 12:32
 2/11 A kérdező kommentje:

első..hát..nem hiszem hogy megmondaná!!

még csak alig ismerjük egymást! :(

2010. jún. 6. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha jó a melled biztos bejössz.
2010. jún. 6. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Figyelj egyszerű várnod kell, nem kell mindig lépni meg rajta lógni, mert akkor menekülni kezd, ha bejössz neki úgyis felkeres, vagy keresi veled a kontaktust, szóval maradj természetes simán beszélgess vele csak, de ne erőszakosan,( figyeld a szemét mindent elárul, hacsak nem nagyon jó színész)
2010. jún. 6. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egy társaságban vagy vele, akkor próbáld meg hívni őt valahova, mondjuk "nem jössz velünk ki egy kicsit? kimegyünk levegőzni". Vagy vki azt mondta nekem (osztálytárssal kapcsolatban), hogy hívjam le 3x az udvarra és ha a 3ból 2x lejön akkor az jelent vmit :).. tehát ne őgy hívd hogy feltűnjön, csak mintha kedves akarnál lenni vele. Aztán ha mindig mondja hogy háát most nem.. akkor haggyad :P :)
2010. jún. 6. 15:55
 6/11 Nánási Tímea válasza:

az előző válasz sem rossz igaza van ,....de ha engem kérdezel én tuti megkérdezném nyíltan tőle mert egy az ezzel csak magad nyírod ki mindig ezen agyalsz kettő meg a pasik szeretik a beválallós csajokat,

De tedd azt amelyik szted helyes sok sikert

2010. jún. 6. 15:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Ő Pesten lakik,én nem! :S

msn-re sem merem felvenni,félek hogy nagyon nyomulósnak tart!:S

2010. jún. 6. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
félelem sötét verem
2010. jún. 10. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Honnan ismered? És am is. Én életem nagy szerelmét felvettem msn-re, beszélgettem vele jópárszor, egyre jobban szerettem, szenvedtem fel-alá, hogy mit csináljak, aztán megkérdeztem, hogy tetszem e neki, és járna e velem...=D=D Akkor merésznek tűnt az egész. Aztán azt mondta nem, mert más érdekli. Ezen kívül tetszek neki...=D Csak, hogy rosszkor jött ki a dolog. De nem is lényeg, lerázott...xD De nah. Utána lenyugodtam. Már nem idegeltem szét magam azon, hogy vajon tetszem e neki.=D Alap, hogy örökre tetszeni fog, de már nem szeretem annyira hihetetlenül elvakultan. És így könnyebb.=) Tudom, nálad egy hét alatt még nem létesülhetett ki ekkora szerelem. De csak példánal említettem...=)
2010. jún. 10. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyeld meg a viselkedését veled szemben, a srácok hamarabb elárulják magukat, ha bizonytalan és tudod befolyásolni akkor nyert ügyed van. Egyébként én is fiú vagyok. :)
2010. jún. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!