Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudhatnám meg, h mit érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg, h mit érez?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régóta barátok vagyunk, de én már egy kicsit többet étzek.Mivel barátok vagyunk és neki van barátja, ezért nem támadhatom le azzal, h mit étzek.Más lánnyal simán könnyebb lenne, de ez a lány másabb, mint a többi.Sokat lógunk együtt...szinte majdnem minden másnap, sokat nevetünk, megyünk mindenhova, piszkáljuk egymást, csipkelőrünk stb...de nem tudom, h vehetem-e ezeket jelnek.Mit csináljak?
2010. jún. 6. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
megis oszintenek kellene lenned vele...elmondanod neki,h te mit erzel. De kerd meg arra hogyha o megse igy erez ,attol ne dobja el a baratsagotokat...mert neked o sokat jelent ugy mint barat...csak most fellangolt az erzelem.
2010. jún. 6. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:

miota van egyutt a baratjaval?

elso vok

2010. jún. 6. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
nem helyes, ha nem mondod el neki, hogy mit érzel...lehet ő is pont így van ezzel, és pont csak arra vár, hogy megtedd az első lépést....ha meg mégsem jössz be neki, akkor maradhattok barátok, mert a szavaidból ítélve nagyon jó barátok lehettek, és egy ilyen dolgot a barátság kibír....hajrá...ha kell tanács, írj privit...23/F
2010. jún. 6. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Férfi és Nő között nincs barátság, ennek egyszerű biológiai okai vannak. Az öszinteség és a beszélgetés lehet a legjobb dolog, amit tenni tudsz, természetesen vagy így, vagy úgy, de a barátságnak vége lesz. Ezt be kell látni, ennek tükrében kell cselekedni, mert juthatsz a menyországba, de a pokol is várhat rád.. minden a leányzótol függ(het). Szerintem te is tudatában vagy annak, hogy a jelenlegi helyzet nem tartható, idővel úgyis elmérgesedik a helyzet, erre rengeteg példát láttam a praxisomban.

Kívánom a helyzet mielőbbi megoldását és pozitív végeredményét.

Dr. Kovács

2010. jún. 6. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
nem akarok ellent mondani a doktornak, DE, nálam ugyanez volt a helyzet, viszont a mi barátságunk elég erős volt ahhoz, hogy egy ilyen dolgot kibírjon, és azóta is az a lány a legjobb barátom...tehát van barátság férfi és nő között...
2010. jún. 6. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:

jah.szerintem is van.Van olyan lánybarátom, akire nem tekintek "prédaként", csak barátok vagyunk.El sem tudnám képzelni őt "úgy".

És igyekszek a fent említett elméletek függvényéban cselekedni. :)

2010. jún. 6. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!