Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti jobban kezdeményeztek személyesen mondjuk szemezéssel, ha egy fiú egy jó nővel van?
F..ck logic.
Minek szemezzek foglalt pasival?
Arra gondol, hogy vannak olyan emberek, nők, férfiak, akiknek valahogy ez a mániája, társas emberekre hajtani, gondolom másnál is bevált, akkor biztosan jó férfi/nő. Nekem is volt ilyen ismerősöm.
Én nem kezdenék ilyen emberrel, amint megszerez jöhet az újabb kihívás neki...
Csak azért kérdeztem,mert " Senkit sem érdekeltem,amíg nem volt barátnőm, de mióta van folyamatosan előfordul,hogy konkrétan szemeznek Velem nők az utcán,boltban meg ilyesmi és nem a csajomat nézik az előzetes félreértés kedvéért. Azért furcsa hogy mindegyikőtök ezt írja,hogy Ő nem szokott.
Utolsónak ment a piros.
Amikor egyedül vagyok, akkor esetleg néhány lány rám mosolyog vagy hasonló. Amikor a barátnőmmel sétálunk, majdnem minden második
Komolyan mondom, lassan a női válaszoknak teljesen az ellentétét kell nézni, hogy reális képet kapjunk.
Ez a jelenség nekik egy mércre. Ha egy pasit jó nővel látnak az vagy pénzes vagy jó esélyel a legtöbb dologban nem defektes. (Mert ugye egy jó nő vele van)
A egyedülálló férfiaktól nem akarnak semmit ha kicsit is gyanús hogy nem véletlen van egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!