Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok hozzá? Nem túl tolakodó?
Van egy srác, akivel egy suliba járunk, és eléggé tetszik nekem, vagy inkább azt mondanám, hogy érdekel, és szívesen megismerném. Viszont nem ismerjük egymást, csak látásból, és arra gondoltam, hogy mivel úgyis mindjárt szünet, írnék neki egy közösségi oldalon, hogy nincs-e kedve beszélgetni.
Viszont nincs túl sok önbizalmam, és nem szeretnék nyomulósnak tűnni.ő egyébként nem a legnépszerűbb srác, szóval nem attól félek, hogy kinevetne, vagy ilyesmi, csak elég okos, és félek, hogy túl átlátszó lenne.
17-18 éves fiúk! Ti hogy reagálnátok a ilyenre? Minden esetben írnátok vissza? Mire gondolnátok, nyomulásnak vélnétek, vagy barátkozásnak?
16/L
Hanálam próbálkoznál ígyn magasról le se sz.rnám.
Voltmár ilyenre példa nálam.
Ne hallgass már a sok féleszűre...
Nyugodtan írjál rá, valahogy muszáj közölni vele hogy szeretnél vele beszélgetni, ha személyesen nem tudsz odamenni hozzá mert nyúl vagy akkor írsz. Nem fogja nyomulásnak venni, ha nem olyan népszerű szimplán csak örülni fog:)
Na, akkor tisztázzuk mit értünk nyomulás alatt. Én azt értem, hogy az a lány nem csak "barátkozni" hanem annál többet akar tőlem. Ami pozitív dolog lenne, és tetszene.
Ahogy viszont ti írtok a "nyomulásról" abszolút negatív felhangja van, és nem értem miért.
Első válaszoló voltam.
Első-utolsónak: Akkor félreértettük egymást, én azt hittem, hogy negatív értelemben érted a nyomulást. Szóval ez még nem zavarna téged( vagy bármelyik másik válaszolót), és akkor így kérdezem, nem vennéd tolakodásnak? Nem lenne kínos, vagy ilyesmi?
Lehet, hogy idióta kérdéseim vannak, de tényleg nincs túl sok tapasztalatom.
Egyébként végképp kizárt, hogy egy ilyen levélről valakinek az jusson az eszébe, hogy az illető csak barátkozni akar?
(még ha más terveim is lennének, egyelőre ennyinek is örülnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!