Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal Nők! Mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal Nők! Mennyire vagytok igényesek leendő partneretekre anyagi szempontból (milyen autó, lakás, ház, ) anomim, őszintén please?

Figyelt kérdés

Szóval nem írok rá senkire,nem kötelező válaszolni,de ha lehet őszintén válaszolj,mert érdekel!

Én tegnap randiztam egy szolidnak mondható 21 éves lánnyal,én 24 vagyok,hazudtam neki hogy van jogsim,de még az sincs,nyárig valszeg meglesz,és mellesleg "autóügyben"

sem tudok dönteni,megvárom a jogosítványt!

Édesanyámmal lakok. Egyetemen tanulok,elsőévesként.

Aki NEM ÉRZI,vagy NEM TUDJA magáról eldönteni,hogy magára nézve mi az őszinte,vagy a valóságos,kérem az ne válaszoljon!

2018. jan. 19. 23:18
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:

Az uram, mikor megismerkedtünk, otthon lakott, rajta ült a félkész diplomáján és mivel epilepsziás, jogsija se lesz soha. Átlag munka, szar fizetés, de mellettem befejezte a diplomáját, elköltöztünk, találat mellékmunkát, amit szívesen csinál. 4 éve boldogan együtt. Se nem magas, se nem egy divatmagazinból kilépett modell és nem is nagydumás.

Sztem megválaszoltam a kérdésed.

2018. jan. 20. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez eléggé kétélü dolog, mert nyilván nem az anyagiak az elsödleges szempont, de azért valamennyire csak számít.

Én biztos nem kezdenék olyan férfival, akinek csak arra van kilátása, hogy vagy alkalmi munkákból tengödik vagy segélyböl él.

Ennek nem az az oka, hogy el akarom tarttatni magam vele, hanem én sem akarom eltartani öt - a párkapcsolat/család költségeit közösen kell biztosítani. Emellett olyan ember, akinek nincs semmi célja az életben, nem akar elöbbre, magasabbra jutni szerintem már lelkileg halott, vele nem tudnék semmit kezdeni, semmilyen jövökép nem elképzelhetö vele.

Az, hogy egyetem alatt hol lakik, kevésbé gond, mint az, hoyg milyen alapont - azaz attól, hogy egyetemista, még nem kell kiszolgáltatnia magát a szülövel, nekem elvárás lenne, hogy a saját dolgait ö intézi, pl mos, takarít magára, esetleg föz, de ha nem, akkor sem "elvárja" a fött ételt, hanem megbecsüli, ha van, igyekszik nem sok plusz költséget okozni, azaz nem pazarol, stb.

Az, hogy van-e jogsija/autója félig-meddig mellékes, de az, ha erröl nem mond igazat, az egyértelmüen negatív lenne.

Emellett NEM feltétel a kinézet, söt az ún. alfa tipus kimondottan ellenszenves, undorító számomra, aki meg a pénzével akar bevágódni, az abszolút szóba sem jöhet!

2018. jan. 20. 09:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Most próbálok vissza tekinteni arra, amikor a te érdeklődési körödbe tartozó lányok korában voltam. Tehát egyetem. Nem érdekelt akkor sem a pénz, sem az autó, sem a jogsi. Az egyetemen ismerkedtem, a legtöbb pasi, aki bejött nekem a kollégiumban lakott. Tehát nem volt lakásuk, arról meg gőzöm sem volt autójuk van-e és nem is érdekelt. Talán annyiból volt fontos a pénz, hogy akkor is olyan pasik érdekeltek, akik ápoltak, normálisan voltak felöltözve..stb.

Később ez változott (24+). Mikor kikerültem az egyetemről és már érdekelt, hogy a pasi minimum külön éljen a szüleitől. Az sosem érdekelt, hogy albérlet-e vagy saját lakás, de legyen már önálló. Számomra egy családhoz igazodni a randikon, ismerkedéskor, olyan mintha visszamennék az időben tini korba.

Még később 27+, már a jogosítványt is igencsak értékelem. Nem kizáró ok, ha nincs valószínű, de igen fura. Mert mi van, ha gyereket tervezünk (ami már benne van ebben a korosztályban)..stb.. ki fog vezetni, ha én már nem tudok avgy valami történik.. Autó nem érdekel. Az van nekem.

N/28

2018. jan. 20. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:

19 évesen, amikor még szingli voltam, nem érdekelt. Ha most randizgatnék, azért érdekelne, hogy alapdolgai legyenek. Tehát nem a legjobb autó vagy ház, de azért valamilyen legyen, vagy még ha nincs is, akkor legyen tervben, rakjon rá félre.

Most természetesen együtt próbáljuk előteremteni ezeket.

Az mondjuk ciki, hogy hazudtál. Ha már a kapcsolatot is hazugsággal indítod, akkor a továbbiakban hogy tudsz majd őszinte lenni a nődhöz?

22/N

2018. jan. 20. 15:32
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat,hasznosak voltak(bár tudtam magamtól is,de a megerősítés fontos :D....)
2018. jan. 20. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!