Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A leendő párotok munkájával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leendő párotok munkájával hogy álltok?

Figyelt kérdés

Szerintem elég beszédes tud lenni adott körülmények között. Ezáltal nálam létezik olyan helyzet, hogy ha bizonyos munkakörben vagy ágazatban dolgozik egy illető, akkor alapból tiltólistára kerül. És az ellenkezője is igaz, magyarul dobhat is az esélyein egy-egy munka.

Nálatok ez miképpen alakul?

2017. júl. 5. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A párom hivatása az én hobbim, szóval nálam előny volt.
2017. júl. 5. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Nos, akkor én leírom.

Nem kívánok kapcsolatot létesíteni olyan illetővel, aki a bankszektorban magasabb pozíciót betöltő személy, tőzsdei spekuláns, bróker (kriptovalutákkal kapcsolatos, decentralizált megoldásokkal foglalkozó egyének viszont előnyben:D), hagyományos értelemben vett teszetosza politikus és fősodorbeli közgazdász. Rendőr, aki a nép ellen vonul fel a rabló, kizsákmányoló autoriter brancs védelmében. Vadkapitalista ügyekbe keveredő cég magasabb pozícióban lévő dolgozója (ne adj Isten igazgatói tanácsban lévő személy..)

Hatalmas előnyben van viszont aki hivatását odaadással végző óvónő, tanár, orvos, ápolónő vagy bármilyen oktató. Kutatók. Olyan civilszervezeteknél dolgozó emberek, akik a szociális háló résein átzuhant embereket karolják fel. Művészek! Ide sorolom az olyan tervezőgrafikusokat is akik munkái önálló művészeti produktumként is tudnak működni. Azaz valódi értéket állítanak elő. Az élővilággal, környezetvédelemmel kapcsolatos dolgozók. Az is előnyben van, aki nem dolgozik, ellenben rengeteg témában jártas, folyamatosan éli és élvezi az életét, úgy hogy ezáltal mások nem szenvednek kárt. Felfedezi önmagát, esetleg a világot.

Nálam így néz ki a dolog.

25/f

2017. júl. 5. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ha lehetnék valami csak úgy akkor magánnyomozó, szélhámos (ilyen szektavezér, ahol tejelnek a hívők) vagy író lennék.

Vagy vezetnék egy jó kis krematóriumot.

Leendő valakim? Legyen csak magánnyomozó, szélhámos vagy író. Esetleg napraforgónemesítő, festő.

Vagy vezesse velem a krematóriumot.

2017. júl. 5. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Emiatt nem kell aggódnod,hacsak nem vagy meleg..az általad felsorolt pozíciókban ritkábbak a nők (főleg a jó nők), mint a fehér holló..
2017. júl. 5. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam abszolút nem befolyásol. Jobban érdekel, hogy miért választotta és mennyire szereti, a többi mellékes. Ugyanis van, akinek egy munkakör élvezet és kihívás, más kiég benne. Van, akit megvisel például emberekkel foglalkozni, másokat feltölt, és nagyon eltérő, kiből mit hoz ki a szakmája, de az is, hogy mennyire tud/akar benne előrelépni. Nyilván vannak olyan pozíciók, amik kihalásos alapúak, és vannak olyanok, ahol viszonylag könnyen lehet(ne) haladni, ha az illető akar(na). Érdemes inkább azt vizsgálni, hogy valaki a lehetőségeihez mérten mennyit tesz meg és mindezt mennyire teszi "szívből". Én legalábbis úgy gondolom, hogy a szaktudás egy dolog, a motiváció megint egy másik és az igazság valahol a kettő metszeténél van. Lehet egy pozícióban úgy is valaki, hogy ahhoz és csak ahhoz ért, de lehet egy polihisztor, aki épp azt csinálja, mellette meg ezer mással foglalkozik. Illetve van olyan, akinek papírja ugyan nincs a további tapasztalatokról, de a tanulmányain kívül is képezte magát, utánajárt a dolgoknak, szívta magába mindenhonnan az infót és vadászta az olyan helyzeteket, amik hozzátesznek az ismereteihez, és van az, aki megtanulta, amit eléraktak, azt is lehet, hogy nem integrálta, csak bemagolta és pont. Nagyon nem mindegy. Nálam inkább ez számít, de ez biztos csak szakmai ártalom, hogy így nézem az embert és nem a végzettsége/aktuális helye/keresete alapján.

Az én szakmámmal (még nem dolgozom benne teljesen, csak tanulom) nagyon előítéletesek az emberek, van egy szűk réteg, aki felnéz ránk, van egy kicsit tágabb, aki épphogy lenéz minket és ostobaságnak tartja az egész szakmát, a többség viszont kerül vagy fél tőlünk. Egyszerűen elképesztően távolságtartóak képesek lenni, vagy elkezdenek úgymond "tesztelgetni", ha megmondom, hogy mivel fogok foglalkozni, emiatt inkább csak körülírom valami olyannal, amiből nem jön le a konkrét dolog. Nekem pl. az nem hiányzik, hogy valaki össze-vissza hazudozzon, hogy "mikor jövök rá", vagy hogy direkt kötekedjen, hogy tesztelje a türelmem. Sajnos mindkettő előfordult már és eléggé méltatlannak tartom úgy, hogy mindez egy randin zajlik, ahol én is csak egy ember vagyok, aki a másikra ugyanazokkal a "laikus" szemekkel tekint, mint bárki... De hát, én választottam, szeressük minden jójával-rosszával együtt.:)

2017. júl. 6. 04:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy mit dolgozik, amíg nem ég ki benne, jut idő a családjára is, és normális bért kap.

26N

2017. júl. 6. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy a lényeget ragadjam meg:"Az is előnyben van, aki nem dolgozik... élvezi az életet."

(Lehet, nem pontosan idézlek, telón nem tudok túl könnyen szövegrészt másolni.)

Aki nem dolgozik és az életet élvezi, arra vagy ne pályázz, mert már eltartja más. Vagy egy sugar mommy esetleg. Mást nem tudok elképzelni. :)

De nálam is van egy-két szakma, ami ha nem is zárja ki száz százalékosan az ismerkedést, de kicsit lehangolná a lelkesedésemet. Pl. tűzoltó, katona, rendőr (utóbbi az általad megfogalmazott mellett a veszélyességi faktor miatt is), kamionos (nem vagyok jó távházasságban), politikus, taxisofőr (utóbbiak felé masszív előítéleteim vannak, sajnos).

2017. júl. 6. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!