Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön a kövér lányok, miért csak az arcképükkel vannak fönt?
Testalkatra meg odaírják magukról, hogy átlagos.
Hihetetlen érzékkel tudnak olyan képet csinálni magukról, hogy még csak fel se merüljön bennem, hogy túlsúlyosak, vagy egész egyszerűen a 3-4 évvel korábbi fotót rakják fel a fénykorukból, amikor még nem voltak elhízva.
Aztán többször előfordult már, hogy a randin konkrétan elsőre nem is ismertem meg a csajt, mert valahogy nem erre a testalkatra számítottam. Az ilyenekben így nem merül fel, hogy a randin úgyis kiderül, hogy így néznek ki?
Nem azzal van baj, ha valaki kövér, hanem ha ez nem derül ki az adatlapjáról és élőben villámcsapásként ér, amikor meglátom, milyen testes.
Még hányszor írod ki ezt a kérdést?
Basszus, máskor kérj egész alakos fotót vagy webkamerát.
Pont mert kövérek.
Nekik a 98kg az átlag 160cm magassághoz.
Kövér nőként azt gondolom, hogy azért, mert ostobák.
Ennyire egyszerű.
Pár éve társkeresőztem én is. Mindig volt egész alakos fotó, pont azért, hogy akinek ez gond, az inkább hagyjon békén. Nem ezer levelet kaptam naponta, hanem kettőt-hármat. Így is egymásra találtunk a párommal.
El nem tudom képzelni, hogy nekik mi járhat a fejükben.
Gondolom mert szégyenlik....
Nagyon sok testes nőnek szép arca van...és az előnyös oldalát mutatja meg a fotón.
Ha társat keresnék fogalmam sincs milyen adatlapom lenne...-nekem ez durva emberek között mazsolázni'-mint a kutyamenhelyen melyiket fogadjam örökbe?
Az arcképükről is sokszor régebbi képet raknak fel.
Vagy úgy ügyeskednek a fényviszonyokkal, hogy ne látszódjon rajta, hogy kövérek.
Nem tudom, nem társkeresőztem soha. Miért nem mondod azt, hogy szeretnél róla egy egész alakos képet, amikor ismerkedsz?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!