Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Titeket nem zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket nem zavar ha a pasi közel 30 évesen még kollégiumban lakik?

Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Nálam az egyetemista bulizós éveknek már vége, a kolesz meg általában azzal jár. Szóval mindig nálam kéne lenni, hogy a 19-20 éves szobatársak ne legyenek útban, ha kettesben akarunk lenni vagy nyugalmat? Sajnálom, de fura lenne.

27/N

2018. jan. 18. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
De, zavart volna. Ennyi idősen már saját otthonunk, gyerekünk volt.
2018. jan. 18. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
#2, csakhogy az egy teljesen más társadalmi berendezkedésű rendszer volt, erősebb forinttal, és a diploma akkor még ért is valamit. Ma meg elszálltak az ingatlanárak, a forint durván inflálódik, és gyakran a 2 diplomás 4 nyelvvizsgás pályakezdőt se veszik fel máshova, csak futószallag mellé robotzombi munkába.
2018. jan. 18. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
#3 Melyik rendszer volt más? Pár éve volt, azóta nem változott annyit a világ.
2018. jan. 18. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Pár éve? Elnézést, azt hittem, még az "átkozsban" történt az eset :)
2018. jan. 18. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen lányt kérdezel... Egy szintén egyetemista lányt nem fog zavarni. Egy olyan nőt aki már dolgozik és lassanként családot szeretne, zavarna.
2018. jan. 18. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek, én már azt sem bírnám elviselni, hogy én ennyi idős koromra ne rendelkezzek legalább egy garzonnal... Már most is gyűjtök a lakáskasszába folyamatosan, elképzelhetetlennek tartom 30 éves korom körül az albit vagy koleszt...
2018. jan. 19. 01:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy 30 évesen, hogyan lehet úgy élni, hogy másik x emberrel egy kis szobán osztoztok, miközben körülötted megy az állandó bulizás, ajtócsapkodás stb. Én is voltam koleszos és imádtam ott lenni, 15 éves koromtól egészen 21-22 éves koromig.

26 éves nő vagyok és nem tudom elképzelni, hogy megyek a páromhoz és ott ül mellettünk a másik ágyon 2 másik srác és ott nyomorgunk. Én is ki tudok venni egy szobát. Van lakótársam, de külön szobában vagyunk és nem zavarjuk egymást. Ha egy 30 éves férfinak ez megfelel, akkor nem egymást keressük.

2018. jan. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!