Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megértem, hogy fáj neki, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megértem, hogy fáj neki, de a nevem miatt nem járna velem?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem nemrég egy sráccal a suliban. Először csak szemeztünk, mosolyok... Majd leszólított és elkezdtünk dumálni. Mikor kiderült a keresztnevem, láttam hogy kicsit furcsán néz, de aztán mosolygott tovább. Még párszor találkoztunk szünetekben, de aztán egyszer mondta, hogy beszélni akar velem... És nagyon félénken és szégyenlősen bevallotta, hogy szerinte hagyjuk ezt az egészet, mert nekem ugyanaz a nevem, mint a húgának aki tavaly halt meg balesetben (14 évesen, mi 16 évesek vagyunk), és azóta mindig sírni van kedve, ha meghallja ezt a nevet, meg ha járnánk, akkor én mindig a húgára emlékeztetném és attól szomorú lenne...

Szerintetek ez igazi indok lehet, vagy kamu duma és le akar rázni Az igaz, hogy a húgát így hívták és tavaly meghalt, több oszt.társával is beszéltem erről, de az igaz lehet, hogy ezért nem lenne képes járni velem?

Tudom, hogy nagyon hiányozhat neki és rossz ez, de szerintem ha különben tetszem neki és szívesen van velem, akkor ez akkora akadály nem lehet... nem tehetek a nevemről!!

2010. jún. 5. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha igaz, akkor javaslom egy pszichiáter felkeresését, mert beteges.
2010. jún. 5. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Szerintem engem is zavarna.. :(
2010. jún. 5. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Találjatok becenevet, és ha tartós a kapcsolatotok, később nevet is változtathatsz.
2010. jún. 5. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
hát akkor ne a neveden hívjon, hanem becézzen cicának vagy kicsimnek vagy valami hasonló. egyébként szerintem se lenne rossz ötlet felkeresni egy orvost
2010. jún. 5. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát benned nincs igazán sok empátia... Hogy ne lehetne valódi indok?
2010. jún. 5. 15:11
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! A becenevet én is felvetettem neki, de azt mondta, attól még mindig az igazi nevemen fog rám gondolni, akkoris ha nem mondja ki...

15.11-es: nem az empátia hiányzik belőlem, borzasztóan sajnálom ami a családjukban történt, nekem is van testvérem, akit nagyon szeretek. Csak még annyira bizonytalan vele a dolog, hogy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ez-e a fő indok, vagy nem akar velem járni más miatt sem.

Szerintem, ha tényleg nagyon bír engem, és amúgy minden stimmel, szimpatikus vagyok neki (mert eddig ez jött le róla), akkor megpróblhatnánk. Az embert kell szeretnie bennem, nem a nevemet. És tényleg hívhatna valami tök más becenéven, szerintem egy idő után megszokná és úgy gondolna rám, mint pl. én egy István nevű haveromra csakis "Taki"-ként gondolok, egy Nórira "Bibi"-ként stb, és eszembe sem jut az igazi nevük, ha rájuk nézek!

2010. jún. 5. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy próbáld meg a helyébe képzelni magad. Hasonló helyzetben Te nem gondolnál fájdalommal egy ilyen nevű emberre? A barátaidnak nem direkt jegyezted így meg a nevét és Ő direkt még nem tudná a becenevedet megjegyezni, ezt Te is tudod.

Próbálhatsz még vele beszélni erről, de szerintem ez a dolog túl friss számára, hogy menjen neki.

Esetleg felhozhatod neki érvnek, hogy örökre nem kerülgetheti ezt a nevet és jó lenne, ha megpróbálna inkább új, pozitív emlékeket csatolni hozzá.

2010. jún. 5. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos igazat mondt. Az egyik barátnőmnek is meghalt a testvére én tudom miken ment keresztül és ez szörnyű dolog. Egy embernek annál rosszabb nincs ha meghal a gyereke vagy a testvére. Lehetnél megértőbb én a helyedbe nem is kételkednénk a szavában. Esélytelen, hogy a halott húgával próbálja magát kimagyarázni biztos megmondaná ha más baja lenne veled. Hagyd békén szegény srácot így is van neki elég baja.

a becenévvel kapcsolatban meg ne hülyéskedjetek már. nem így működik ez. ennyierővel akkor a szüleid se hívhatnak a saját neveden a fiú előtt, akkor a srác családjának is úgy mutatkozol be "bibi" ez hülyeség....

2010. jún. 5. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

a) igazat mond, a neved annyira rossz érzéseket hoz elő belőle, hogy képtelen lenne felhőtlenül megélni akárcsak egyetlen pillanatot is

b) hazudik és más miatt nem akar járni veled, akkor meg nem mindegy? nem akar, úgyhogy nem fogtok...

úgy néz ki, te ebből jól nem jössz ki, tehát hagyd.

2010. jún. 7. 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem igaza van. engem még az is zavarna kicsit, ha a jelenlegimnek ugyanaz lenne a neve mint az exemnek.

szerintem bizonyítsd be neki, hogy vagy annyira értékes és izgalmas lány, hogy elfogadja ezt a szitut. vagy az is jó, amit mások írtak, találj ki egy becenevet és szólítson úgy. a másik meg, hogy érvelj neki óvatosan azzal, hogy előbb-utóbb tovább kell lépnie a húga elvesztésén, az életnek mennie kell tovább bár tényleg nagyon szomorú, ami a húgával történt:(

2010. jún. 7. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!