Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők bejön nektek a a bajusz, kőrszakál?
Exem körszakállas volt, neki az tetszett.
A párom kecskeszakállas - neki meg ez a befutó. Nem lesz csúnyább a szememben, jól áll neki, gondozza, nem lóg a világba, mert folyamatosan vágja vissza, annyi, hogy néha csiklandoz vele csókolózás közben pl. :)
Ez nem felszínesség. Az embernek legyen már annyi önkritikája, hogy nem a múltszázad divatját hordja és nem visel el magának egy ápolatlan vagy egyenesen perverz pofát... Nektek sem kell olyan nő, aki belepréseli magát a 2 számmal kisebb gatyába, vagy szürke bajusz virít az orra alatt. Vagy épp zsíros a haja, lepattogzott a körme. Sőt, sokaknál az ápolt, de rövid, tüsi női frizura is kizáró.
Ti is pont ugyanolyan "felszínesek" vagytok. Amúgy meg ezekért állásinterjún is simán kivágnak, nem kell meglepődni
"nem a múltszázad divatját hordja" - egyrészt a körszakáll mióta a múltszázad divatja? Másrészt meg tudnád mondani, hogy mi a mai divat?
"nem visel el magának egy ápolatlan vagy egyenesen perverz pofát" - ha ez nem előítéletesség, akkor mi? Vagy szerinted akinek bajusza/körszakálla van az rögtön ápolatlan és perverz (WTF?)
"Nektek sem kell olyan nő, aki belepréseli magát a 2 számmal kisebb gatyába" - mintha a legtöbb, divatosan öltözködő nő nem ezt tenné :D
"szürke bajusz virít az orra alatt" - a szürke bajszos nő hogy lehet összehasonlítási alap? Szerinted régen buktak a szürke bajszos nőkre? :D
"Amúgy meg ezekért állásinterjún is simán kivágnak" - az ápolatlanságért max. nem vesznek fel, de 1. mint tudjuk a bajusz/körszakáll nem egyenlő az ápolatlansággal 2. gondolom sok tapasztalatod van van az állásinterjúztatás területén ha ki mered jelenteni, hogy a bajusz/körszakáll miatt nem vesznek fel egy amúgy megfelelő jelöltet egy adott státuszba.
Érdekes, én imádom a szőrös pasikat, amíg ápolt. Lehet a szakállat is mosni, formázni, ápolni, nem kell úgy kinézni mint egy csöves.
Tehát:
a kontrollálatlanul növő szakállat nem szeretem.
az ápolt nagy szakállat igen. A barátomnak is olyan van, amikor megnöveszti.
a körszakáll és a bajusz megosztó, ha illik az arcformádhoz, akkor igen. Bajuszt inkább szakállal együtt szeretem, de láttam már szép csak bajuszt.
a borostát is bírom.
az se baj ha megborotválkozol, de a babaarc valamiért annyira nem vonz.
viszont a mellkasodat, ,hasadat, lábadat eszedbe ne jusson borotválni. Lehet azt is vágni ha zavaróan hosszú, de a csupasz pasikat nem bírom.
Borosta vagy egybeszakáll vagy semmi. Egyébként most tényleg nem divatos mindenféle formára vágni a szakállat, ez nem ápoltság vagy ápolatlanság kérdése, egy bajusz is lehet ápolt. A divatok meg jönnek-mennek, régen a bundesliga frizura volt, máskor az extra nagy barkó, máskor meg a körszakáll. De hadd ne tetszen már valami, ami éppen kiment a divatból, meg amúgyis, hadd dönthesse már el mindenki, hogy mi tetszik neki külsőleg. Ettől nem lesz senki felszínes. Szerintem egy férfinak sem tetszik egy divatjamúlt frizurát hordó nő.
Ha meg valakinek az egyéniségéhez nagyon hozzátartozik, akkor hajrá. Nekem pl. rézvörös, rövidebb fazonú a hajam, és tudom, hogy ezzel sok embert megosztok, de nem fogok elkezdeni ezen pattogni, hogy miért sekélyesek azok a pasik, akiknek ez egyszerűen nem tetszik. Mert sokan vannak. De azok is, akik meg odavannak érte.
A bajuszról mindig Super Mario és a mexikói vendégmunkások jutnak az eszembe. A körszakáll az esetleg jól állhat egy idősebb férfinak, de az én korosztályomban (20-asok) az ismerőseim között csak azok hordanak ilyet, akik rettentően komolyan veszik magukat ("sikeres" joghallgatók, "komoly" mérnökök és társaik). Szerintem egy fiatal arcon komikusan néz ki. Kecskeszakáll esetleg elmegy, de az sem tetszik igazán.
#12 Felszínesség? Nem, ez igényesség saját magaddal szemben. Ha én kiadok havonta 3-5 ezret körmösre, 10 ezret edzőteremre, kéthavonta 15 ezret fodrászra, csinosan öltözök és ezenfelül is sokat fordítok az ápolt megjelenésre, akkor nem fogom égetni magam valami szakadt csövessel, vagy olyannal, aki se nem sportol, se nem ad a divatos, igényes megjelenésre. Nemis csak az, hogy égetni nem fogom magam ilyennel, de miért érném be vele, ha sokkal jobb pasim is lehet? Se a bajusz, se a körszakáll nem divatos és ahogy már sokan írták, hülyén is néz ki. És ismétlem, ez nem felszínesség, hanem igényesség.
Persze ennek ellenére neked lehet bajuszod meg körszakállad is, moshatod a hajad kéthetente is, senkit nem érdekel, csak aztán ne menjen itt a sírás, hogy miért nem kelletek a csinos nőknek. Pont annyit várj el, amit te is nyújtasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!