Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők bejön nektek a a bajusz, kőrszakál?
Gusztustalan mindkettő.Csak a teljesen sima arc,mellkas,nemiszerv jön be,max arcon egy 1-2 napos borostát elviselek,de a többi nagyon paraszt dolog.
20/L
A legundorítóbb, legízléstelenebb dolog a világon. Meg még a kecskeszakáll is.
Valakinek vagy legyen teljesen tömött szakálla, vagy borostája, vagy semmi. Le leszek pontozva, de az az igazság, hogy a társkeresőn a férfiak többségét az arcszőrzete vagy a haja miatt utasítottam vissza. Egyszerűen illúzió romboló, mikor valaki jó pasi lehetne, de ez a szar van a fején.
Gusztustalan. Én tényleg undorodom tőle. Nem sok dologtól, de ettől igen és nem is kezdek ilyenekkel, mert tudom, hogy általában előbb ölne meg, minthogy levágja a büszkeségét... Ez nektek, férfiakbak nagyon férfias és nagy büszkeség, nekünk inkább gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!