Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy 29 éves pasit, ha én 17 vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, furcsa kérdés, de külsőleg is vonzódom hozzá, emellett intelligens, humoros és felnézek rá. Mindig dicsér, hogy milyen gyönyörű vagyok, a baj csak az, hogy apukám kollégája. Hamarosan ttalálkozom vele egy ünnepségen, mit kellene tennem, hogy tudassam vele az érzelmeimet?

2018. jan. 16. 01:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#20 :-)

Igazad is van. Nem kell túllihegni a dolgot. Ha nálatok otthon hasonló az általános hangulat, mint az Éjj-NappBp - ben, vagy a Családi tikok-ban, akkor nem jó játék.

Ha normális kultúremberekként éltek otthon, akkor semmi gond nem lehet belőle.

Sokan itt mondjátk, hogy így megszívhatod, meg úgy, meg hogy apád mit szól, ha a kollégája, stb. Egy a lényeg, ha nyíltan nromálisan, cirkuszok nékül zajlik az élet, akkor semmi gondod nem lehet.

Ha a psi is kedvesen, normálisan, tényleg rádfigyelve közeledik és vesz részt benne többször, akkor semmi gond.

És hogy mi a normális ? olyan nincs, mindenkinek az amit önmaga tesz és a mások a nemnormálisok.

Én mondjuk mindíg is utáltam mindent, ami "normális-átlagos-hétköznapi".

Ezért nem volt régen soha Nokia telefonom, ma meg (már 5 éve) nincs iPhoneom. Ez csak egy példa volt, nem kell kiragadni a konkrétumot. Vagyis amit tóltak agresszíven bele az arcomba, hogy egye a tömeg, mindegy mit, az abstart taszított.

És ezért imádtuk egymást 2 évig egy 19é lánnyal én 52 voltam, és nem pénzezős alapon, mert ő volt a kőgazdag, de nem érdekelte, mert nem a mégtöbb volt az értékrendje. Viszont nem járta az éjszakát, a bulikat, a "trendiség" et sem hajszolta, nem élt a FBlike - oknak, soroljam ? Jaaa, és atomszép volt műhaj, tűhegyesműköröm, gigatetkók nélkül is.

Na mindegy, ez csak úgy kijött belőlem, sorry.

Sok sikert neked.

(Zárójeles jótanács : Az első alkalommal, amikor erőteljesebben rádszól valamiért a pasi, azonnal hagyd ott, ne magadban keresd a hibát.)

Ennyi.

2018. jan. 18. 06:01
 22/22 anonim ***** válasza:
57%
Minden tizenéves érettebb a koránál, ezt tudjuk :D
2018. jan. 18. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!