Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy 29 éves pasit, ha én 17 vagyok?
#20 :-)
Igazad is van. Nem kell túllihegni a dolgot. Ha nálatok otthon hasonló az általános hangulat, mint az Éjj-NappBp - ben, vagy a Családi tikok-ban, akkor nem jó játék.
Ha normális kultúremberekként éltek otthon, akkor semmi gond nem lehet belőle.
Sokan itt mondjátk, hogy így megszívhatod, meg úgy, meg hogy apád mit szól, ha a kollégája, stb. Egy a lényeg, ha nyíltan nromálisan, cirkuszok nékül zajlik az élet, akkor semmi gondod nem lehet.
Ha a psi is kedvesen, normálisan, tényleg rádfigyelve közeledik és vesz részt benne többször, akkor semmi gond.
És hogy mi a normális ? olyan nincs, mindenkinek az amit önmaga tesz és a mások a nemnormálisok.
Én mondjuk mindíg is utáltam mindent, ami "normális-átlagos-hétköznapi".
Ezért nem volt régen soha Nokia telefonom, ma meg (már 5 éve) nincs iPhoneom. Ez csak egy példa volt, nem kell kiragadni a konkrétumot. Vagyis amit tóltak agresszíven bele az arcomba, hogy egye a tömeg, mindegy mit, az abstart taszított.
És ezért imádtuk egymást 2 évig egy 19é lánnyal én 52 voltam, és nem pénzezős alapon, mert ő volt a kőgazdag, de nem érdekelte, mert nem a mégtöbb volt az értékrendje. Viszont nem járta az éjszakát, a bulikat, a "trendiség" et sem hajszolta, nem élt a FBlike - oknak, soroljam ? Jaaa, és atomszép volt műhaj, tűhegyesműköröm, gigatetkók nélkül is.
Na mindegy, ez csak úgy kijött belőlem, sorry.
Sok sikert neked.
(Zárójeles jótanács : Az első alkalommal, amikor erőteljesebben rádszól valamiért a pasi, azonnal hagyd ott, ne magadban keresd a hibát.)
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!