Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy 29 éves pasit, ha én 17 vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, furcsa kérdés, de külsőleg is vonzódom hozzá, emellett intelligens, humoros és felnézek rá. Mindig dicsér, hogy milyen gyönyörű vagyok, a baj csak az, hogy apukám kollégája. Hamarosan ttalálkozom vele egy ünnepségen, mit kellene tennem, hogy tudassam vele az érzelmeimet?

2018. jan. 16. 01:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%
Nyald meg a bal heréjét.
2018. jan. 16. 07:54
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

A kérdésre válaszul: 25 éves nőként kellene közeledned hozzá. Ne csak külsőleg nézz ki így, hanem fejben is némi érettséget kellene mutatnod.

OFF: 29 évesként ha van egy csöpp esze akkor azon kívül hogy kedves veled semmi más nem fordul meg a fejében. Lehet hogy ha kihívóan öltözöl akkor megakad rajtad a szeme, de amint megszólalsz összetöröd az illúziót. Ezt nem bántásként írom, lehet hogy érettebb vagy a korodnál, de ekkora korkülönbséget 17 évesen nem lehet csak úgy átlépni.

2018. jan. 16. 08:14
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Sehogy. Semmi bajom a korkülönbséggel, mer egész 50 éves koromig voltak 20 év alatti barátnőim.

Viszont ismeretségi körben soha. Az, hogy apukád kollégája, barátja, egy nagyon veszélyes terület. Ilyen helyzetben, semmi kép nem mélyíteném el a dolgokat.

2018. jan. 16. 08:55
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Én imádom a tiniket. Néha úgy érzem, hogy sosem szexelnék mással, csak tinikkel...de tudod van egy bökkenő. Csak testileg tudnék valamit kezdeni velük, ha érted. És az a pont, ami miatt szemétség lenne " használni" őket, pedig gyönyörűek. 44/f
2018. jan. 16. 09:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
sehogy
2018. jan. 16. 09:54
 16/22 anonim ***** válasza:
19%
1#, ovi?
2018. jan. 16. 10:03
 17/22 anonim válasza:
#9 szerinted komoly nő lehet, ha itt kèrdezősködik ès ünnepsègre kèszül 17 èvesen!? Èn csak burkoltan eltanàcsoltam mielőtt brutal beègeti magàt.
2018. jan. 16. 11:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a 29 éves bizony nagyon kiröhögnélek, amiért próbálkozol :D
2018. jan. 16. 15:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nem a kérdés, hogy mi fordul meg a 29-éves fejében, hanem az, hogy hogyan viselkedik a gyakorlatban, meddig hagyja fajulni a dolgokat.

A kérdező szempontjából az is számít mikor mond megálljt.

Kedves kérdező! Vedd számításba, hogy ő is nagyon megszívhatja, ha nincs elég józansága. Te meg az, ha belelovalod maga, és ő túl későn mond nemet. Éld ki a vágyaidat, de valahogy próbáld mérlegre tenni mások helyzetét is. Ha valóban bejön a pasi, miért akarod kínos , sőt káros helyzetbe hozni? Szerinted apád, hogy viszonyulna hozzá?

Lehet, hogy először apádnak kéne jelezni, hogy akarsz tőle valamit... azt is inkább egy év múlva. A hivatalos nagykorúságod is számít talán valamit neki.

2018. jan. 17. 09:50
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a normális kommentelőknek!:) Találkoztunk, szinte én voltam az első, akihez odament, meghívott egy italra és végig kereste a társaságomat. Ő sem hülye, nem hinném, hogy elfajulnának a dolgok, nekem jólesett a figyelmessége és legalább tudom, a jövőben már magabiztosabb lehetek vele szemben! Egyébként érettebbnek gondolnak a koromnál, nem csak külsőleg!
2018. jan. 17. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!