Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy 29 éves pasit, ha én 17 vagyok?
Istenem, vegyük már tudomásul hogy a mai lányok már 12 évesen felfedezik éjszaka a kispárna sarkát a combjaik között :-)
Éééés, hogy sokkal jobb ha 16-17 évesen a szexualitásukat, vágyaikat megélik, mintsem elfojtsák.
Az sokkal nagyon pszichés és lelki tipródást és főleg hisztit okoz. Nem egy nem kettő férfi ügyfelem van, akiknek a gyerekeivel is beszélgetek sokat. Érdekes módon velem beszélik ki minden intim dolgaikat, szinte a csiklóméretükig mindent. És érdekes módon, az amelyik kellemesen, hangsúlyozom felnőtt módon kellemesen kielégült folyamatosan, sokkal nyugodtabban teszi a hétköznapi feladatait, mint azok, akik görcsölnek a sok előitélettel, társadalmi normák betartásával és az összes ilyen hülyeséggel. És igen, vannak lelki vonzatai is, de kinek nem voltak kisebb nagyobb csalódásai ? Mindenkinek, mindegy hogy 17 évesen, vagy 37, akkor is vannak és lesznek is.
Még egy apróság.
Ha biztos vagy a dolgaidban, (nem pasiügyekre értem most), akkor pont lesza rhatod, hogy ki mit terjeszt, vagy mond rólad. Te csak élvezkedj magadnka ahogy neked jólesik. Akinek meg nem tetszik bekaphatja (ha megengedjük neki).
Vagy ha a szüleitől ezért nem kap új Porschét szülinapra ? Akkor ők is bekaphatják :-)
#4 Ja, persze, el tudom hinni, hogy a kollégáid gyerekei veled beszélik ki a nemi életüket. És hogy te ebből még arra is következtettél, hogy aki előítéletes, az mondjuk nem napi 3x, hanem csak 2x szexel. És aki mondjuk heti 1x, arról milyen statisztikát csináltál? Micsoda összefüggések. És persze a tiniknek mindenképp 30 körüli férfiakkal kéne kiélniük a nemi vágyaikat, ez is világos, csak nem egy 30 körüli férfi vagy?
Amúgy, kérdező, egy 29 éves épelméjű pasinak nem szabadna akarnia bármi többet egy 17 évestől szexnél. Még szexet sem igazán, ha mondjuk szűz vagy, mert utána csak lelépne. Ráadásul apud kollégája...nem erőltetném a helyedben a dolgot, csak azért, mert párszor bókolt neked, még nem kell hozzámenni feleségül. Teljesen más életszakaszban vagytok, nem csak az érettségbeli különbség lehet gond. Az #1 is amit írt, hogy 16 évesen egy 31 évessel volt...a lány részéről nézve még oké a dolog, de a pasival valami nagyon nincs rendben, hogy középiskolás kislánnyal jár, aki fejben még egy gyerek, persze minden gyerek szereti azt hinni magáról, hogy hú de érett, de attól még gyerekek.
Probald a komoly no benyomasat kelteni.
Mondja a tininek. Itt hangosan felvihogtam. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!