Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye boldog kapcsolatot találni egy bukott angyalnak?
Figyelt kérdés
Angyal vagyok. Legalábbis már nagyon sokszor álmodom azt, hogy angyalként repkedek a Mennyországban, de hibákat követek el, ezért az a büntetésem, hogy bukott angyalként szárnyak nélkül földi életet éljek, melynek végén csak akkor kerülhetek vissza a mennybe, ha bebizonyítom földi létem során, hogy méltó vagyok az angyallétre. Angyalarcú fiú vagyok, jó a külsőm, de semmit nem ér a szép belső nélkül. Eleve olyan adottságokat, körülményeket kaptam az élettől, amelyek óriási kísértés jelentenek (pl. gazdag vagyoni háttér), ennek megfelelően úton-útfélen újra hibákat követek el. Néha teszem jó dolgokat is, de igyekszem titokban tenni. Erről az egész angyal dologról sem beszélek senkinek, még a legközelebbi hozzátartozóimnak se mondtam el az álmomat.2018. jan. 11. 09:49
1/9 anonim válasza:
Ha lejössz az LSDről akkor simán.
3/9 anonim válasza:
Ha elbukott, akkor előbb álljon talpra, aztán lesz esélye. Bármilyen hihetetlen, de egy angyalnak is szüksége van önbizalomra :D
4/9 A kérdező kommentje:
Semmilyen kábítószerrel nem élek, még cigit sem szívok.
2018. jan. 11. 10:05
5/9 anonim válasza:
Tapasztalj, keress, gondolkodj, meditálj, légy üres, mint a bambusz, nézd " kívülről" magad...és a belsődet építsd. Aztán ezek a gondolat tovaszállnak, mint ahogy a felhő az égen.
6/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést az ezotéria rovatban kellett volna feltenned, ehhez itt mi nem értünk...
7/9 anonim válasza:
Hagyj már, nekem volt dolgom egy csajjal, aki képes volt reggel hatkor felhívni (mikor tudta, hogy előző este, hosszú utazás után, fél tizenkettő felé értem haza), és az önimádattól könnyezve elmondani, hogy a nővérével jól megbeszélték a dolgot, és rájöttek, hogy ő egy egyiptomi istennő reinkarnációja. (Remélem, azóta megkettyintette őt Anubisz vagy Ozirisz, mert én egy idő után érzékeny búcsút vettem miss istennőtől. Van az önimádatnak az a szintje, amit már nehezen tolerálok. Készülj fel, hogy lesznek, akiket a te angyali pofidtól is kiráz majd a hideg.)
9/9 anonim válasza:
Van akinek sokszor elkell bukina hogy ujra feltudjon àllni és ezáltal lessz érettebb megfontoltabb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!