Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire volt ez bunkóság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt ez bunkóság? Visszakértem a virágot.

Figyelt kérdés

Találkoztam egy lánnyal és az első randin csók volt, a másodikon nagyon furcsán viselkedett és a randi után letiltott. Biztos bennem is volt hiba de nekem nem igazán jött le mit rontok el, szerintem tökéletes randi volt.

A lényeg, hogy a második randi előtt közvetlen mondta, hogy nagyon szereti a trópusi növényeket és pont ezért vettem neki egy kis vitorlavirág palántácskát, egyrészt, hogy reprezentálja a kapcsolatunkat, amit nevelgetni kell másrészt kedves gesztusként, hatalmas kitérőt tettem a virág miatt és nehéz volt kiválasztani. (cserepes)

A lényeg, hogy a letiltás után én elértem egy lányon keresztül aki a közelben lakik és megkértem rá, hogy juttassa vissza neki a virágot, én meg majd átveszem a lánytól. Mivel beszéltem neki erről miért adtam oda szerintem érti.

Lehet, hogy ez óriási bunkóság volt. De úgy éreztem azt, hogy így letilt nem hagyhatom szó nélkül, és azt szerettem volna elérni, hogy megértse, hogy a tetteinek következményei vannak és joga van választani, de ne vegyen el a másiktól semmit. Önzetlenül adtam neki a virágot, de az amit művelt ezek után túlzás volt.

Szóval mit gondoltok? Nagyon gáz, vagy átmegy majd neki az üzenet, hogy kicsit vegyen már vissza.

2018. jan. 9. 22:58
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy miben akart kihasználni, átverni, stb, és miért gondolod így.
2018. jan. 10. 22:29
 42/46 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy mivel messziről jöttem és kedvesnek tűntem bármit megtehetett velem. Vagy kihasználhatott volna pénzügyileg, valószínűleg az orchideát is azért említette mert elég drága növények. 5-6 ezer forint és szeretett volna magának egy másikat vagy tesztelt mennyire nyúlok mélyen a zsebembe. Aki mást mond az hazudik vagy feminista.
2018. jan. 11. 00:37
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem. Okos gondolatok ezek, sose engedd el őket.

/#sarcasm/

2018. jan. 11. 05:08
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

És akkor miért tiltott le rögtön a második randi után? Ha bármit megtehetett veled, miért nem használt volna jobban ki? Ha már elkenyesztetted egy cserepes virággal a sokadik randi után többet várhatott volna. Nem?

Látszik, hogy meg nem fogtál ki egy igazán anyagias lányt.

2018. jan. 11. 07:41
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
És csak szerintem nem drága egy orchidea? Persze nem második randira gondolok
2018. jan. 11. 07:45
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Jajj nagyon röhögök. Ezek után a válaszok után mondja valaki, hogy nem volt igazam az elmebeteggel. Itt mit sem érnek a válaszok, pszichiáter kell a kérdezőnek, hogy kezelje a szexizmusát(anyagias csaj, sokpasi, csak lehúzza), az üldözési mániáját(tervet szőtt, hogy kihasználja a csaj), és úgy alapjában véve mindenét(nyomoz a csaj után, kerület alapján választ egy közös ismerőst, akivel visszakéreti a párszáz forintos ajándékát leckéztetés és érzelmi manipuláció céljából).

Nagy mázlid van kérdező, hogy helyesnek születtél, és nem látszik rajtad elsőre, hogy nem vagy normális.

Amúgy ezresért orchideát kapni az auchanban, de az ikeában is van 2000 ft körül.

Szerencsétlen csaj beszél a hobbijáról, aztán azt kapja, hogy azért mesélt róla, hogy galád módon tőrbecsalja a pasit és megvetesse vele.

Mi a baj a szerelempáfránnyal? Súlyos eset vagy.

2018. jan. 11. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!