Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi ötleteket Kérnék szülinapra?
Sziasztok
no akadt egy kis problémám.
Adott egy 23 éves Lány akivel randizgatok már, ez lesz a második amit egybekötötünk a szülinapunkal.
Neki jan 18 nekem jan 19-én van a szülinapunk s hétvégén elhívta mvalahova.
Nos ő budapesten lakik s ehez kellene a segítségetek.
Nem tudom pesten mit tudnék csinálni vele vagy hova tudnánk menni esetleg mit kéne vennem második randira.
Szereti a animéket s a könyveket.
Nagyon aranyos s kedves a mosolya meg hahh. Legjobb :3
Nos így az lenne a kérdésem s segítség kérésem hogy milyen helyekre lehetne egy 23 éves lányt elvinni valahogy megünnepelni a szülinapját ami fél randis is egyben s mit kéne tennem szerintetek? nem ismerem annyira pestet mert borsodi vagyok de örömmel megyke pestre mert szép város.
Keretem van így nem gond csak jól akarom érezni amgam vele s hogy ő jól érezze magát.
Menjetek el kirándulni a pilisbe! Egy kis piknikelés jót tesz! Láttok szép tájakat, és tudtok beszélgetni.
30f
Jó lenne a piknik de zért az melegebb időre van. Esetleg harmadik randinak megfelelna kora tavasszal.
Köszi.
Első meg hát nincs szavam rád.
Az ember kérdez valami normálisat s segítséget kér egy jó randira/szülinapra te meg így állsz hozzá.
Neked is rózsás lehet a párkapcsolati életed. ha már van még valami farkad hzzá hacsak nem húslevessel kezted ahogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!