Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülinapra mivel lephetném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapra mivel lephetném meg? Ötleteket szeretnék.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátom 17 éves én 19 vagyok, nemsokára szülinapja lesz de nemtudom mivel lephetném meg. /szeret bmx-ezni/

Tudnátok pár dolgot mondani?! Előre is köszönöm.

2009. szept. 2. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
vehetsz neki mondjuk a bmx-ére, a kormányára ilyen új gumis védőt. sokfélét lehet kapni, és egész jópofák vannak.
2009. szept. 2. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át magadhoz a szülinapja előt/után vagy még aznap, s várd mezítlenül valahol, oda meg ruhák vezessenek :)
2009. szept. 2. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Én olyan törülközőt vettem a páromnak, amire rá van hímezve, hogy "Ha megcsalsz, meghalsz!" :) Tök vicces szerintem, és még használni is tudja.
2009. szept. 2. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha szeret olvasni akkor lehet egy könyv, vagy egy karlánc ami megy a stílusához.

Utolsótól kérdezem hol vetted azt a törölközőt?Tetszene egy ilyen felirat az én barátomnak is :-)

2009. szept. 2. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
A törcsit a Miskolcon található plázában vettem. De láttam már teszkóban, ahol kívül van árusító bódé. Vannak egyéb feliratos törülközők is, és olyanok is, amin nevek vannak.
2009. szept. 3. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Köszi!A neves törölközöket már láttam, de ilyen más feliratosat még nem.De majd körbenézek!Még egyszer köszi!
2009. szept. 3. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :)
2009. szept. 4. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Jáájjj, régi kérdés, de remélem még időben szólok. A BRINGÁHOZ SEMMIT, meglepetésként semmiképp. Ez olyan mint valami tuningverdára bal első felnit venni ami nem illik a többihez. Szegénynek muszáj használnia ha nem akar megbántani, pedig tuti hogy a kerékpárt saját elképzelései alapján akarja kialakítani.

Akkor már inkább a törülköző, az jó poén is, meg véresen komoly is egyszerre, én is értékelném.

28F

2009. szept. 14. 01:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyit hozzátennék hogy a második válaszban írt meglepetést bármikor bármelyik férfi bárminél többre értékeli.
2009. szept. 14. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!