Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapra mivel lephetném meg? Ötleteket szeretnék.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A barátom 17 éves én 19 vagyok, nemsokára szülinapja lesz de nemtudom mivel lephetném meg. /szeret bmx-ezni/
Tudnátok pár dolgot mondani?! Előre is köszönöm.
2009. szept. 2. 11:42
1/9 anonim válasza:
vehetsz neki mondjuk a bmx-ére, a kormányára ilyen új gumis védőt. sokfélét lehet kapni, és egész jópofák vannak.
2/9 anonim válasza:
Hívd át magadhoz a szülinapja előt/után vagy még aznap, s várd mezítlenül valahol, oda meg ruhák vezessenek :)
3/9 anonim válasza:
Én olyan törülközőt vettem a páromnak, amire rá van hímezve, hogy "Ha megcsalsz, meghalsz!" :) Tök vicces szerintem, és még használni is tudja.
4/9 anonim válasza:
Ha szeret olvasni akkor lehet egy könyv, vagy egy karlánc ami megy a stílusához.
Utolsótól kérdezem hol vetted azt a törölközőt?Tetszene egy ilyen felirat az én barátomnak is :-)
5/9 anonim válasza:
A törcsit a Miskolcon található plázában vettem. De láttam már teszkóban, ahol kívül van árusító bódé. Vannak egyéb feliratos törülközők is, és olyanok is, amin nevek vannak.
6/9 anonim válasza:
Köszi!A neves törölközöket már láttam, de ilyen más feliratosat még nem.De majd körbenézek!Még egyszer köszi!
8/9 anonim válasza:
Jáájjj, régi kérdés, de remélem még időben szólok. A BRINGÁHOZ SEMMIT, meglepetésként semmiképp. Ez olyan mint valami tuningverdára bal első felnit venni ami nem illik a többihez. Szegénynek muszáj használnia ha nem akar megbántani, pedig tuti hogy a kerékpárt saját elképzelései alapján akarja kialakítani.
Akkor már inkább a törülköző, az jó poén is, meg véresen komoly is egyszerre, én is értékelném.
28F
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit hozzátennék hogy a második válaszban írt meglepetést bármikor bármelyik férfi bárminél többre értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!