18. szülinapra szeretnék ajándékot vásárolni egy barátnőmnek de már kifogytam az ötletekből, szükségem lenne néhányra, hogy mégis milyen különlegességgel lephetném meg ami tényleg egyedi? (L/18)
Már vettem Neki ékszert (nyakláncot, gyűrűt) plüssállatot, nem is egyet, leptem már meg sminktermékkel, ruhával, barátságról szóló kiskönyvecskével, dísztárggyal ... stb egyszóval szinte mindennel! Már több mint 3 éve vagyunk nagyon jóban ... szülinap-névnap plusz volt amikor csak úgy megleptük egymást vmi kis aprósággal és egyszerűen nincs több ötletem ... :( Valami különlegeset szeretnék venni Neki viszont pénzem sincs túl sok mivel itthon elég komoly családi gondok vannak és többet sajnos nem tudtam összegyüjteni ... :(
A lány elég talpraesett, határozott, céltudatos és egyedi. Ha ez segít valamiben ... :) Tudom, hogy elvileg mindennek örülnie kellene amit tőlem kap hiszen barátnők vagyunk de mégis nehéz...
Szval várok minden kreatív vagy jónak vélt ötletet!!! Előre is köszönöm! :)
Szerintem vehetsz neki újra sminkterméket ékszert plüssállatot vagy bármit. Csak másmilyet. Most ez olyan, hogy ajándékot is adtál már neki... és most megint azt fogsz :)
Csináltathatnál neki egy nyakláncot amin rajta van a neve kövekkel kirakva az olyan 10ezer körül megvan pl. ezüst. ékszerészhez kell bemenni lehet olcsóbban is csinál. Ez egy különleges ajándék és egyedi.
Esetleg szerezd meg a kedvencének az autogrammját pl. neten is lehet vásárolni vagy nem tudom...
koncertjegy? vagy bármi más helyre jegy ahova szivesen elmenne? ha szinházba szeret menni,akkor szinházjegy?
hát ruhát (pólót,öv stb...)lehet h necces venni,de ha tudod a méretét és az izlését,akkor ennek is biztos örülne.vagy ha nem konkrét dolgot szeretnél akkor esetleg ajándékutalvány.
esetleg könyv?magazin előfizetés?
Vehetsz neki mozijegyet pl a kedvenc filmjet,vagy amit szeretnetek kozosen megnezni,vagy suthetsz neki valami szep,kreativ tortat.
En pl a baratnomnek szulinapjara veszek 1 polot es rafestek valami szepet vmi rajzfilmfigurat amit szret,vagy vmit amirol en jutok eszebe es esteleg sutok tortat is.
Szerintem azer 1 plusmaci barmikor johet pl ha vettel mar macit vehetsz most valami kis majmot vagy ilyesmit es melle torta vagy bluz sztem jo ajandek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!