Mit vegyek a barátnőmnek?
Én lány vagyok és nekem akár jól esne:
- parfüm (hmm, édes, nőies illatú), csoki (finom, nem muszáj drága, csak finom legyen), virág (1 szl valamilyen virág) - vagyis amiket az előző válaszoló írt
- PICI plüss állatka amire a férfi parfümödet fújod (akkor tudnám szagolgatni mindig,mmmmhhmmm)
- saját készítésű üdvözlőkártya a saját írásoddal, vagy saját készítésű papír-rózsa (vagy bármilyen más szép virág)
- ha idősebb vagy és tudsz főzni, akkor egy vacsorát vagy egy ebédet összedobhatsz (nem kell kaviáros pereputty, csak legyen szépen megterítve, egyszerű, de nagyszerű étekkel és mondjuk úgy feldobhatod a barátnőd kedvét, hogy az ő helyét kijelölöd egy névkártyával, amin az áll: Édesem, Drágám, Honey stb... Ahogy szólítod, de legyen aranyos)
- Esetleg ha szereti a fűszeres illatokat, akkor van ilyen kis zsák, amiben valamilyen illatanyag/fűszer van (ilye tamúgy Horvátországban láttam, de hátha nálatok is lehet kapni)
- I Love You vagy haosnló aranyos, szerelmes hűtőmágnes - akár ez is feldobhatja az embert, főleg, ha nyúl a hűtőajtóért és meglátja... ;)
- ha szereti a sminket, akkor valami olcsóbb, d ejó minőségű smink-cucc, körömlakk
igazából nem tudom mit szeret a baránőd, de én ezeknek örülnék - nem kell sok ajándék, de legyen valami, amivel kifejezheted, mennyire szereted! Például a plüss állatkás az nagyon aranyos, és a férfi parfüm rajta meg haaahhhh... Melyik nő nem szereti? ;)
Remélem segítettem!
Szív-medálos nyaklánc vagy gyűrű.
Egyébként elég, ha lemész a 100 FT-osba és ott nézel valami aranyos ajándékot!
Nem kell sok ajándék, elég egy, de az is találó legyen - írhatsz neki verset akár, amit leírsz a saját kezeddel egy papírra, a papírt kidíszíted és névreszólóan odaadod neki!
Nem kell drága ajándék sem! Én speciel bűntudatot kapnék (nem tudom miért), persze nagyon megzabálnálak érte.
SOK SIKERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öcsém hogy lehetsz ennyire durva?
Az kellene akkor neked is! ;)
Am a parfümös plüssmacit kipróbálom majd én is köszike a tippet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!