Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértse nem lesz köztünk semmi?
Figyelt kérdés
A kérdésem komoly.. Van egy srác egyszer randiztunk, nem volt köztünk semmi és nem is igazán értrttük meg egymást. Viszont ő hónapok elteltével is nyaggat, már szinte félek tőle. A napokban volt egy olyan kijelentése hogy úgyis megszerezlek, és hogy tudja hol lakom. Egyedül élek lassan 1,5 éve. Nem mondanám hogy annyira megismertem de agresszívnak tűnik, továbbá napi szinten be jön a munkahelyemre.. Eladóként dolgozom. Mondhatom zaklat, tudtára adtam konkrétan azt hogy nem az esetem és hogy nem szeretnék többet találkozni vele de egyszerűen elengedi amit mondok.. Mit tegyek, mondjak??2018. jan. 8. 00:16
1/10 anonim válasza:
Semmit ne mondj neki. Nézd levegőnek. Szó szerint.
2/10 A kérdező kommentje:
És ha ez felbosszantja? Tényleg félek attól hogy tenne valamit.
2018. jan. 8. 00:28
4/10 anonim válasza:
Mondd meg neki hatarozottobban, hogy nem szeretnél tőle semmit.
5/10 anonim válasza:
Szerezz be egy gázspray-t, amúgy meg ahogy javasolták, nézd levegőnek, ha löki a rizsát, ne mondj semmit.
6/10 anonim válasza:
Nagyon határozottan mond meg neki, hogy semmilyen kommunikációt sem akarsz vele folytatni. Utána ignoráld.
7/10 anonim válasza:
engem főleg emailben zaklatott valaki (mivel szerencsére külföldre költözött egy idő után). Megmondtam neki többször, hogy nem akarok tőle semmit, majd ignoráltam. Pár év múlva állt csak le, és most sem tudom, hogy végleg-e, mert még nincs olyan sok ideje.
8/10 anonim válasza:
A férfiak állkapcsa is ugyan úgy törik. Ha ehhez neked már eszköz kell, hát Istenem. Persze, ha ez nem tetszik akkor ott a rendőr/paprikaspray.
31/f
9/10 anonim válasza:
A nők sokszor dobálóznak a zaklatás szóval alaptalanul de itt most tényleg ez a helyzet.
Rendőrség!!!! De gyorsan mielőtt nem késő!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A rendőrség nem tesz semmit, feljelentem járokhatok tárgyalásra ezzel feldühítem és látja h tartok tőle, h kiszolgáltatott vagyok. Sajnos itt nincs olyan hogy távoltartási végzés maximum családtag vagy férj ellen.. Akkor mi értelme :( Az a baj hogy énis egy olyan lehetőséget találok megfelelőnek amiből szintén nem jövök ki jól de komolyan azt gondolom hogy ez az ember nem normális.. :(
2018. jan. 8. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!