Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy lányt randizni, és mivel nagy a távolság köztünk illik beszállni a vonatjegyébe?
Egy nagy városban találkoznánk, én is utaznék valamennyit (kb 30km-t kocsival) viszont ő messzebbről jönne.
Vonatjegy ára oda-vissza 6-7 ezer forint.
Közvetlen InterCity járat, szóval annyiból jó nem kell átszállnia.
Én szívesen kifizetném a felét, csak nem tudom ilyenkor mi a szokás.
Én lányként nem várnám el. Én mentem bele a randiba, nekem kell állnom az utazást. Legalábbis én így vagyok ezzel.
amit tudsz tenni, hogy ajánld fel és meglátod mit szól hozzá.
Ha az együtt töltött idő alatt finanszírozod a költségeket az első találkozásnál ez elég.
Ha dolgozik Ő is szerintem első találkozásnál ne említsd meg Neki,hogy szívesen beszállnál az utazási költségébe. Ha közelebb kerültök egymáshoz, többször találkoztok majd lesz még alkalom ezt átbeszélni.
Értékelendő,hogy segíteni szeretnél, de első találkozás..nem tudod,hogy érintené ha felhozod ezt.
Esetleg tapintatosan megkérdezheted,hogy a legközelebbi találkozót esetleg közelebb szervezzétek-e meg,hogy Te viseld a nagyobb utazási költséget.
Hát, én alapvetően én mennék elsőnek ha fiú lennék
Párom 300 km-t motorozott értem.
Jövőre házasodunk :)
9. Vidéki, feléjük nincsen semmi program lehetőség. Kb. 200km az út, ha elmegyek érte akkor durván 4 óra az időveszteségem (2 óra hozzá, 2 óra még a városba visszaérünk)
Felajánlottam neki hogy szívesen elmegyek érte, de hát mind a ketten beláttuk hogy ezzel csak időt pazarolnánk. Hiába együtt töltött idő, azért nem vezetés közben egy kocsiban kéne megtörténnie az első élő beszélgetésünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!