Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy lányt randizni, és mivel nagy a távolság köztünk illik beszállni a vonatjegyébe?
Egy nagy városban találkoznánk, én is utaznék valamennyit (kb 30km-t kocsival) viszont ő messzebbről jönne.
Vonatjegy ára oda-vissza 6-7 ezer forint.
Közvetlen InterCity járat, szóval annyiból jó nem kell átszállnia.
Én szívesen kifizetném a felét, csak nem tudom ilyenkor mi a szokás.
10. Én Szabolcsban éltem, ő budapesti :)
Fél évig csak a faluban voltunk, és soha nem unatkoztunk.
Tudod, mi tudunk beszélgetni, nekünk nem kellett moziba lenni, hogy meglegyen az a "csináltunk valami hasznosat" érzés.
nálam is ez volt. én nem vártam el, nem fogadtam el, hogy kifizesse. persze kedves, ha felajánlod. most ezt rossznéven venni hülyeség lenne a lány részéről.
mi is mindig pesten találkoztunk. neten beszélgettünk mindig, amikor találkoztunk szerettünk csinálni is valamit. szóval az ilyen kissé arrogáns szöveg, hogy nekünk nem kell semmi program soha, olyan rohadt izgalmasak vagyunk így is az örökkévalóságig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!