Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alacsony fiúként lenne esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony fiúként lenne esélyem egy sokkal magasabb lánynál?

Figyelt kérdés
167cm vagyok.Tetszene,ha egy 180cm körüli lány lenne a barátnőm,vagy akár mégmagasabb.Lehetne akár 2 méter is

2018. jan. 6. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Így van, nem élem 4 fal között az életem és több nálam magasabb lánnyal is volt gondom. Persze valamire fogni kell a hibáink és a magasságunk jobban elbírja mint a személyiségünk.
2018. jan. 6. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:

#10:

Pont hogy a magasság szimbolizálja a jó géneket. Jó persze nem azt mondom, hogy egy alacsony ember nem lehet makkegészséges, de nem véletlen, hogy a 2. vh óta minden egyes generáció drasztikusan magasabb az előző generációnál. Ma már ott tartunk, hogy a fejlett/gazdag táplálkozás és a rendszeres sport miatt a fiatal generáció (<20) körében teljesen általánossá vált a +180-as magasság. Az sem lehet véletlen, hogy a legnagyobb életszínvonalat biztosító országokban (Norvégia, Hollandia, Dánia) a legmagasabbak közé tartozik az átlagmagasság (185, de a nők is 170 körül vannak) a világ összes országát tekintve míg a szegényebb, harmadik világbeli országokban kifejezetten alacsony az átlagmagasság (Mexikóban pl. 168 körül van a férfiátlag).

2018. jan. 6. 20:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Hülyeség.A jó genetikát nem a magasság igazolja,hanem leginkább a fogak állapota.A vadállatok addig élnek,illetve az ősember is addig élt,amíg megvoltak a fogai.Manapság meg már alig találni 20 év alatt olyan embert,akinek ne lenne problémája a fogával.Amúgy meg hiába magasabbak a maiak,a régi férfiak testfelépítése sokkal erősebb volt a mai nyikhaj fiatalokénál.Ilyen szempontból visszafele fejlődünk.Még egy átlag neandervölgyi lány is sokkal erősebb volt egy mai edzett férfinál
2018. jan. 7. 01:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom ti hol éltek,de nanapság rengeteg olyan pár van,ahol a lány a magasabb.Városban ha megyek az utcán,folyton ilyenek jönnek velem szembe.Mint ha már divat lenne,ha a lány a magasabb.Most szerdán is helyi járaton egy fiú meg egy fél fejjel magasabb lány ölelkezett meg csókolózott.Meg mikor a zebránál vártam a pirosnál,ott meg egy másik csávónak lábujjhegyre kellett állni,hogy megcsókolja a csajt.

Mondjuk 2méteres lánynál még arra is kevés az esély,hogy találj ilyen magas lányt,nemhogy összejönni vele

2018. jan. 7. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem sok esélyt látok.

Én 4 centivel vagyok magasabb a kedvesemnél, ami nem zavar, de pl. 14 már sok(k) lenne :D

28n

2018. jan. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!