Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mik azok az adottságok egy nőben, amitől érzitek a szikrát? Amikor akartok vele újra és újra találkozni?
Kettes és tízes, szerintem ti ketten jártok legközelebb.
Én úgy fogalmaznék, hogy hasonlóságok és különbözőségek bizonyos elegye a titok, amiknek a mértéke egyénenként és páronként eltérő. És tán még változik is idővel, szerencsés esetben egyformán a pároddal.
Én családot alapítottam egy gyönyörű csajjal, aki antiszociálisnak vallotta magát. 17 évig kompenzáltam az ő és a világ összeférhetetlenségeit, de nem egyformán változtunk. Én sehogy, ő rossz irányba. Magam is keresem a választ a kérdésedre.
Állítólag a férfiak az anyjukhoz hasonlót keresnek. Én tudatosan másfélét kerestem, tudat alatt meg franc se tudja, de évek múlva lett világos, hogy mégis olyasmit sikerült. Pff.
Nekem a szikrához az kell, hogy villanjon meg az intelligenciája, valami életképes önképe/önértékelése legyen, és legyen kívánatos is, anélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!