Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mik azok az adottságok egy nőben, amitől érzitek a szikrát? Amikor akartok vele újra és újra találkozni?
Engem minden lany masban szokott megfogni.. Van akinek a mosolya, van akinek a humora, teljesen valtozo.
De engem is erdekelne hgy egy lany mitol erzi a szikrat ;)
Láttam egy könyvet egy tudományos vizsgálatról. Nagy az összefüggés a tartós párkapcsolat és a hasonlóság mértéke között. A könyv a fizikai hasonlóságra, különösen az arcformára, arcvonásokra koncentrált, de szerintem ezen keresztül a lelki, értékrendi, életmód- ill. életvitelbeli hasonlóságokat mérjük fel.
A hasonlóságok mellett fontos szerepe a különbségeknek is, mert - az egyformaság helyett - bizonyos tulajdonságokban egymás kiegészítése az optimális. Pl: az egyik szeret dönteni és de nehezen fogadja el másét, a másik nehezebben dönt de könnyebben alkalmazkodik.
Szóval érzelmi, tudatalatti vonzalomnak (szikra) vannak racionálisan is mérhető, érthető okai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!