Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, mik azok az adottságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mik azok az adottságok egy nőben, amitől érzitek a szikrát? Amikor akartok vele újra és újra találkozni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 6. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem minden lany masban szokott megfogni.. Van akinek a mosolya, van akinek a humora, teljesen valtozo.

De engem is erdekelne hgy egy lany mitol erzi a szikrat ;)

2018. jan. 6. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted ezt lehet definiálni? Egy öreg bölcs is azt mondta, ha megkérdezik, hogy miért szereted a társadat és meg tudod indokolni, akkor valójában nem is szereted.
2018. jan. 6. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Én kissé zárkózottabb ember vagyok, de amikor egy általam alig ismert, helyes lánnyal tök jól, lazán és spontán el tudunk beszélgetni, és hirtelen kiderül egy csomó közös pont, akkor ott el szokott indulni nálam valami.
2018. jan. 6. 15:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Én a határozott, magabiztos, intelligens és jó humorú férfiaknál érzem ezt :) Persze, ha külsőre is bejönnek, szóval nekem van egy ilyen adott típusc aki megfog.
2018. jan. 6. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
jo illat .
2018. jan. 6. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Lehet rá számítani, művelt, érdeklődő, nem az a "hárpia-style", van humora, de a megfelelő helyzetben határozott tud lenni.
2018. jan. 6. 16:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Életvidám, pozitívan áll önmagához és a világhoz, rám mosolyog, nyitott minden kérdésben, magabiztos.
2018. jan. 6. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
hasonlitsunk egymáshoz.
2018. jan. 7. 06:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Legyen összhang, fogjon meg a kisugárzásával.
2018. jan. 9. 00:31
 10/11 anonim válasza:

Láttam egy könyvet egy tudományos vizsgálatról. Nagy az összefüggés a tartós párkapcsolat és a hasonlóság mértéke között. A könyv a fizikai hasonlóságra, különösen az arcformára, arcvonásokra koncentrált, de szerintem ezen keresztül a lelki, értékrendi, életmód- ill. életvitelbeli hasonlóságokat mérjük fel.

A hasonlóságok mellett fontos szerepe a különbségeknek is, mert - az egyformaság helyett - bizonyos tulajdonságokban egymás kiegészítése az optimális. Pl: az egyik szeret dönteni és de nehezen fogadja el másét, a másik nehezebben dönt de könnyebben alkalmazkodik.

Szóval érzelmi, tudatalatti vonzalomnak (szikra) vannak racionálisan is mérhető, érthető okai.

2018. jan. 10. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!