Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok! Nektek tetszik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Nektek tetszik, ha egy fiu/ferfi sokat ad magara?

Figyelt kérdés

Ertem ez alatt a rendszeres szolizast, szemoldok szedest.

Ti randiznatok egy ilyen fiuval?

Felreertes elkerulese vegett leirom h en lany vagyok, es egy ideje egy ilyen fiuval randizgatok :) A szemelyisege navyon tetszik, meg osszessegeben minden. Csupan ez a 2 dolog szamomra picit fura. Nem mondom h zavar, szeretem altalaban ha valaki igenyes es ad magara, de ez gyakori a fiuk koreben? En meg nem nagyon talalkoztam ilyennel, csak ezert kerdem es bocsi, ha buta kerdes, vagy ha megsertek ezzel valakit, tudom h nem ez teszi az embert stb :)

20/l

2018. jan. 6. 12:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

Ő... Hát nekem ez sok.

Olyan belső tulajdonsagai vannak, amik miatt ezt teszi és ezért mondok rá nemet

N

2018. jan. 6. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a szoli tök jó. Egy lebarnult pasi férfias, mindig az jut róla eszembe, hogy biztos vmi férfimunkát csinált, azért olyan, pl füvetnyírt, betonozott, focizott...

A szemöldökszedés már necces, de ha nem feltűnő, elmegy.

Én szeretem, ha egy pasi ad magára.

2018. jan. 6. 13:20
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Engem taszít. Alapvető igényesség és kész. Nekem nem kéne olyan pasi, aki több időt tölt a tükör előtt mint én meg nőiesebben néz ki.
2018. jan. 6. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
A szemoldokszedes valoban gaz, a szolizas b*zis dolog szerintetek akkor menjetek be valamelyik nagyobb edzoterembe es akkor ott kozoljetek a joneppel mert ott szinte mindenki szolizik, pawa pistitol az europa bajnok testepitoig :D Manapsag mar nem b*zis bar ismerek olyan szerencsetlent aki szerint egy feszulos farmer is noies (nezzetek meg par kepet a 60-70es evekbol es gondoljatok at), szoval sok proli tenyleg osszekeveri az “ad magara” es a “b*zis” jelzot bar ezek altalaban ha ki kell oltozni is egy kinott rovidujju porkoltszaftos ing+ballagasi zako ejtoernyos nadraggal kombot vesznek fel szoval mindenki maga dontse el ad-e az ilyen komuvesek velemenyere :D
2018. jan. 6. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem az én világom egy ilyen srác. Jobban szeretem a természetességet.
2018. jan. 6. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Csak a pasik nem szeretik az rajtunk. 😕
2018. jan. 6. 14:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Furcsa h alig lett ellenvelemeny..azt gondoltam még ram lesznek egyesek kiakadva, amiert foglalkozom ezzel a dologgal:/ picit lehozo h kb senki nem jarna ilyen pasival, gondoltam kapok majd vmi megnyugtatast meg racafolast h miert nem szamit a kulso. Na de sebaj, es persze ezt is elfogadom koszonom az oszinte valaszokat :) csak hat belsoleg tenyleg minden klappol szamomra, meg kulsoleg is, leszamitva ezt a ket dolgot :S a szoli amugy nem feltuno rajta, marmint ahhoz kepest h rendszeresen jar tobbnyire, nem mondanam meg h szoliba jar. Engem inkabb a szemoldok tema aggaszt, bar a fura az h ahogy nezem a kepeit regebben egyaltalan nem szedte, nemreg szokott ra (kar volt). Na meg csak remelni tudom h a szolizast a kesobbiekben nem fogja tulzasba vinni, mert az nagyon gaz lenne. Meg hat regota ismerem a fiut, ezert se szeretnek rola lemondani 2 ilyen "aprosag" miatt, mert ha most ismertem volna meg akkor valoszinuleg le se allok vele :) megegyszer koszi!
2018. jan. 6. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:
#14 szerintem a szolinál a mértékletesség a kulcs, akár nőről, akár férfiról van szó. Az a lényeg, hogy mikor ránézek, ne kapjon el a hányinger a kilométerekről is kiszúrható szolibarna színtől :D Amúgy a férfiakon senki nem nézi, hogy fehérek vagy barnák. A nők szemében nem ettől lesznek vonzók vagy nem vonzók.
2018. jan. 6. 14:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem lehet, hogy azért nem közeledett még hozzád a srác mert talán a "másik csapatban játszik"? Ezek alapján én legalábbis tökre erre gondolnék. Mmint, hogy meleg.
2018. jan. 6. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Szedett szemöldökű srácként írok:

Pár éve szedetem a szemöldököm kozmetikusnál kéthetente. Előtte egyáltalán nem foglalkoztam vele, barátnőm hatására próbáltam ki. Mindig volt középen is pár vékonyabb szál, de sosem volt összenőve, markánsan látszott, hogy két külön szemöldököm van.

A kozmetikus csajszi nemcsak középen szedi ki, hanem végig megcsinálja az ívét, elvékonyítja a végét, magyarul normálisan formára igazítja. De a forma pasis, nem pedig csajos. Nem szedi csajosan vékonyra, de látszik rajta hogy rendszeresen foglalkozva van vele. :)

A lényeg, hogy mióta szedve van, több ismerős lánynak feltűnt, és meg is dicsérték hogy milyen jól áll, és mennyivel barátságosabb így az arcom. Mindenki arra biztatott, hogy így tovább, mert sokkal jobb így, és azért is biztattak, mert kevés pasi meri bevállalni.

Szóval nekem csak pozitív tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban.

Szolizással kapcsolatban nincs tapasztalatom, nem szolizok.

2018. jan. 6. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!