Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nektek tetszik, ha egy fiu/ferfi sokat ad magara?
Ertem ez alatt a rendszeres szolizast, szemoldok szedest.
Ti randiznatok egy ilyen fiuval?
Felreertes elkerulese vegett leirom h en lany vagyok, es egy ideje egy ilyen fiuval randizgatok :) A szemelyisege navyon tetszik, meg osszessegeben minden. Csupan ez a 2 dolog szamomra picit fura. Nem mondom h zavar, szeretem altalaban ha valaki igenyes es ad magara, de ez gyakori a fiuk koreben? En meg nem nagyon talalkoztam ilyennel, csak ezert kerdem es bocsi, ha buta kerdes, vagy ha megsertek ezzel valakit, tudom h nem ez teszi az embert stb :)
20/l
A szemöldökszedés okés, ha középen szedi ki, de ha már szebben ívelt meg rendezettebb, mint az enyém akkor az huh.
A szolizás meg ööö, hát minek?
Én nem randiznék ilyen sráccal.
Volt egy exem. Személy szerint nem zavart volna, hogy szedte a szemöldökét meg szolizni járt meg gyakrabban ment fodrászhoz, mint én meg hasonlók, bár én is furcsán néztem rá mert nem tartom túl férfias viselkedésnek (lehet megkövezni), viszont azt semennyire sem tudtam tolerálni, hogy hasonló aprólékossággal vette észre az én kisebb-nagyobb hibáimat és nem habozott ezeket a tudtomra hozni. Azóta az a véleményem, hogy ilyen cicafiúhoz hasonló cicalány illik, akinek minden hajszála tökéletesen áll és reggel ébredéskor is kifogástalan a kinézete (igen, volt olyan is, hogy ébredéskori megjelenésemre tett megjegyzést).
Bízzunk benne, hogy te szerencsésebben jársz :)
A szolizás NEM férfias, hanem lányos. (nyáron így is mindenki lebarnul, a többi évszakban meg szerintem eléggé ciki és szánalmas a szolizás és kirívó is, feltűnési viszketegség). (Gondolom nem a D-vitamin miatt szolizik, a D-vitamint tabletta formájában is be lehet szedni.)
A szemöldökszedés max középen és a vonalon kívül eső szálak, egyébként pedig nem kell, hogy íves és formás legyen, mint a csajoknál.
A mai világban sajnos a férfiak nagyon elnőiesedtek, a csajok meg elférfiasodtak. Tisztelet a kivételnek.
Az nem gond, ha ad magára egy pasi, de mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!