Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha tetszik ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha tetszik ez a fiú? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már régóta szemezek vele,és szerintem neki is tetszek én (Bár ilyen téren én eléggé optimista tudok lenni).Bár volt egy időszak, amikor abbahagytam a szemezést (amit én kezdeményeztem),mert azt hittem, hogy úgysem lesz belőle semmi,mivel nem tette meg a következő lépést,pedig már elég régóta figyeltük egymást messziről. Most újra elkezdtem vele szemezni, de már nem mutat olyan érdeklődést,mit azelőtt.De azért szerintem még mindig érdeklem. Most akkor mi van? Elbizonytalanítítottam? Elrontottam az egészet? :S :( De nem neki kellene lépnie, elvégre ő a fiú.
2010. jún. 4. 13:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

fordíts neki hátat és ne nézz rá...

de azt nem értem ha már ennyire nyomjátok ezt az emancipációt miért ciki kezdeményezni?

az nem ciki hogy nők ülhetnek pl. a parlamentbe vagy dolgozhatnak, de kezdeményezni meg ciki lett?

2010. jún. 4. 13:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Vagy beszélsz vele,vagy felejsd el.
2010. jún. 4. 13:44
 3/17 anonim ***** válasza:
2010. jún. 4. 13:57
 4/17 anonim ***** válasza:
pipázzad le a faszba,mit veszíthetsz?
2010. jún. 4. 15:19
 5/17 anonim ***** válasza:
buszostémaxD
2010. jún. 5. 20:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tüntetően fordulj el. De mindig legyél a közelébe, hogy lássa, hogy nem nézel rá. De ha nem érdekled, akkor teljesen fölösleges bármi.
2010. jún. 7. 14:28
 7/17 anonim ***** válasza:
Lehet meg fogsz sértődni, de tényleg a nagy emancipáció korszakát éljük, és a nők folyamatosan jönnek egy letűnt kor eszméivel. Ha a férfi kezdeményezzen szerinted, akkor neked meg nem a konyhában kéne lenned? Az hogy odamész valakihez beszélgetni az még nem jelent semmit nem leszel rosszabb nő. Nem hiszem hogy az erkölcsrendész elkapna, ha egy férfit megszólítasz...
2010. jún. 7. 14:39
 8/17 anonim ***** válasza:
hány éves v kérdező?
2010. jún. 7. 16:34
 9/17 anonim ***** válasza:
és melyik városba lax?
2010. jún. 7. 16:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,én is ugyanebben a helyzetben vagyok,csak nálam ő kezdte a szemezést,de a fiúnak van csaja,tehát nem tudom,hogy most akkor mit akarhat tőlem.Nekem ő nagyon bejön,és mindig elpirulok ha meglátom,de ős is elpirul ha meglát engem!!Szerintem is a fiúnak kellene lépnie.
2010. jún. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!