Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akar tőlem egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akar tőlem egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal a chaten, találkoztunk, mindketten jól éreztük magunkat, azóta is chatelünk, és ugyanolyan kedves mint azelőtt, de ha találkozni akarok sosem ér rá. Tény hogy elfoglalt, de azért valamikor tudna rám időt szakítani (egy városból valók vagyunk).

Megkérdeztem tőle, hogy bejövök-e egyáltalán neki, meg hogy tényleg jól érezte-e magát. És azt mondta, hogy szeretne komolyabb kapcsolatot is velem.

De kérdem én: virtuálisan vagy mi?!!

én örültem volna ha összejön, de nem fogok utána epedezni.

ha ő nem ér rá, majd találok valakit aki ráér.

Szerintetek csak szivat engem? Nem sűrűn találkoztam még ilyen lánnyal, én is el tudnám vele képzelni hosszútávon, de nem interneten keresztül, ne röhögtessen már!

Pedig már 19 éves én meg 20.

Ja, és arra van ideje, hogy a barátnőivel találkozgasson.

Szerintetek mit tegyek? Hagyjam a fenébe? Mit csinálnátok a helyemben?

2010. jún. 4. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Adj neki egy kis időt. A nőknél lassabban érnek a fontos döntések. Am meg ezt egyszerűen letesztelheted. Ez a teszt dolog szemétség, de ha ez van, akk nincs mit tenni. Próbáld ki h nem írsz neki, ha ő keres akk nyert ügyed van, de ha eszébe se jutsz, akk felejtsd el. Ha komolyat akarnak, akk előbb utóbb rádír. Remélem segítettem. szia.
2010. jún. 4. 13:01
 2/2 A kérdező kommentje:

és ha csak "chatelésre" vagyok neki jó?

biztos hogy fog írni, de nem hinném, hogy azért mert komolyat akar.

minden esetre szívesen adnék neki egy ultimátumot.

2010. jún. 4. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!