Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki h többet érzek nála mint a barátság?

Figyelt kérdés

Nagyon nem merek az érzelmeimről beszélni mással, pedig már 21 múltam.

Nagyon tetszik a srác, rengeteget beszélünk és nevetünk. Meg van teljesen a közös hang.

Szóban nem merek vel ilyenről beszélni, hülyülés szintjén szoktunk a pasikról/csajokról beszégetni, de ez nem komoly.

Gáz lenne ha msnen írnám meg neki??

2010. jún. 4. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

hát msnen közvetlenebb meg felszabadultabb az ember,de talán nem jó ötlet, mondjuk míg nem jöttem össze az exemmel én is sokat dumáltam vele msn-en ha nem tudtunk talizni és komoly dolgokról jobban eldumáltunk ott, de esetleg élőben célozgass és próbálj meg kétértelműen fogalmazni, célozgass, vezesd rá,hátha leesik neki és nem kell kezdeményezned ha nem akarsz vagy nem mersz

sok sikert és sok boldogságot nektek, remélem boldogok lesztek együtt

remélem tudtam valamit segíteni

Lina

2010. jún. 4. 12:55
 2/4 anonim válasza:
0%
én tudom, én tudom, mondd meg neki , hogy egy medve-disznó-ember vagy
2010. jún. 4. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom hogy elmond neki, mivel én már jártam úgy, hogy tök jó barátok voltunk egy fiúval, de amikor elmondtam neki, hogy nekem ez már többet jelent, mint egy barátság, onnantól kezdve sokkal tartózkodóbb lett.Pedig előtte nagyon jól megértettük egymást és mindenről tudtunk egymással beszélgetni.Aztóta is barátok vagyunk, de már nem olyan a kapcsolat köztünk, mint eleinte.

Úgyhogy szerintem csak célozgass, és ha neki is tetszel te, akkor majdcsak leesik neki és megteszi a következő lépést.

2010. jún. 4. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:

meg is szeretném neki mondani, de viszont félek is a reakciójától. nem szeretném elveszíteni....

a legnagyobb baj az h én hamarosan elmegyek, és majd csak szept elején jövök haza. addig nem is tudnánk találkozni :S

2010. jún. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!