Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mi lenne a teendő?
Röviden leírom a sztorit.
22 éves nő vagyok. Van egy kislányom a volt párommal nem jól alakultak a dolgok ezért szétmentünk. De részben nem is ez a lényeg.
Van egy férfi. 30 éves elég régóta nincs senkije mivel csalódott a kapcsolatokban. Egy városna lakunk mindketten ismerjük egymást stb.
Elkezdtünk beszélgetni mint 2 barát.
De mára már teljes más a helyzet.
Történt 1-2 dolog és bevallotta a végére hogy ő nem barátként néz rám de nem akar megbántani mert nem tudja mit akar átkell gondolnia mert nem akar elveszíteni stb.
Viszont nekem ez az egész kezd kicsit fájó lenni mert nem tudok rá barátként nézni a történtek után és ő sem de túl fiatalnak tart azt mondta ha lennék 26-27 gondolkoznia sem kellene.
Most akkor még is meddig várjak? A kislány nem zavarja egyáltalán legalább is ezt mondja.
És én nem is apát keresek neki. Csak a sok rossz után szeretném ha jobb lehetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!