Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ezt magától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ezt magától mondja, akkor komolyan tervez (ne) velem?

Figyelt kérdés
Elmondta, hogy mennyit keres és, hogy szeretne gyereket
2018. jan. 4. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Engem ez első randin megijesztene. Meg aztán azt, hogy mennyit keres, dicsekvésnek veszem, az pedig szintén nem jön be.
2018. jan. 4. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát, én elég kényelmetlenül érezném ettől magam. És gyerekes dicsekvésnek is tartom. Hány éves?
2018. jan. 4. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez első randin nagyon gáz.
2018. jan. 4. 14:17
 4/9 A kérdező kommentje:
32
2018. jan. 4. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem gáz szerintem, legalább nem rabolnánk egymás idejét, mert én meg nem akarok gyereket.
2018. jan. 4. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, ez annyit jelent, hogy anyagias barom, aki a fizetésével szeretne lenyűgözni. Nem lenne több randi.

Tudod mikor tervez komolyan? Ha KETTŐTÖKRŐL beszél. Az érzéseiről, a mélyebb dolgokról, nem pedig pár guriga 20 ezresről amit hó elején kap.

2018. jan. 4. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Meg akar fogni a dumával. Tök mindegy neki ki vagy ,mindenkinek ugyanezt elsüti.

Hátha...

2018. jan. 4. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha errol beszelgettetek nem gaz. Ha minden elozmeny nelkul kijelenti nevetseges.

Minden a korulmenyektol fugg...

2018. jan. 6. 05:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen azt megbeszélni, hogy gyereket akar, az alap. A fizetést ha csak úgy mondta, minden előzmény nélkül, az gáz.
2018. jan. 6. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!